2021. március 1., hétfő

AZ IVERMECTINNEK EGYÉRTELMŰEN POZITÍV A HATÁSA A COVID-FERTŐZÉS ELLEN, MÉGSEM HASZNÁLJUK

HÍRKLIKK
Szerző: MILLEI ILONA
2021.03.01.


Az Ivermectin nem csodaszer, amitől hirtelen eltűnik a vírus, de addig, amíg az oltásokkal előre haladunk, különösen a most induló, sebesen terjedő járványt gyorsan fékezni, a kórházba kerülők számát csökkenteni lehetne vele. Pusztai Erzsébet infektológus, egészségügyi szakértő szerint az Ivermectin annyira kevés mellékhatással rendelkező gyógyszer, hogyha egy kis remény van rá, hogy valóban jó hatása van az emberekre – egyébként van, ezt ő maga tapasztalta –, akkor használni kell. Viszont a magyarországi engedélyre még várni kell. Kásler Miklós múlt év december elején jelentette be a vizsgálatát, azóta se tudni, hogyan áll. Viszont a fertőzöttek száma napról-napra nő, akiknek elsősorban a betegség korai kezelésében lenne szükségük rá.


Most, hogy elkezdődtek a tömeges oltások a koronavírus ellen, sokan szeretnék megúszni a fertőzést az oltásig. Viszont a berobbant harmadik hullám miatt egyre többen fertőződnek meg. Az Aspirin Protect, a C és D vitamin, valamint az antibiotikum – nagyjából ezek azok a gyógyszerek, amiket a karanténban levő beteg kap. Ön szerint ez elegendő a korai kezelésre?

– Ha valamennyi háziorvos ezt mind adná a fertőzötteknek, már az előrelépés lenne. Sajnos, nem mindenhol történik így, sok helyen azt mondják, hogy szedjen lázcsillapítót és igyon sok teát. Ám mindenféleképpen szükség lenne arra, hogy korai kezelésre elérhetővé tegyük végre az Ivermectint. A legjobb hatása a tünetek megjelenésekor van. Persze, ez se csodaszer, de az esetek nagy részében egy-két nap alatt valóban fordulat következik be a beteg állapotában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.