2021. április 7., szerda

AZ ATV CSOPORT RÁDIÓJA FOGLALJA EL DÖGKESELYŰKÉNT A KLUBRÁDIÓ FREKVENCIÁJÁT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.04.06.


Ha bárkinek kétsége lenne afelől, hogy az ATV (és a Hit Gyülekezete összes propagandacsatornája) Orbánt szolgálja és a Fidesz szolgálóleánya (hogy finoman fejezzük ki magunkat), akkor meggyőződhet róla abból is, hogy az “ATV Csoporthoz” tartozó Spirit FM veszi át – egyelőre ideiglenesen – a Klubrádió frekvenciáját. A Klubrádiót mondvacsinált, hamis és törvénytelen indokokkal fosztotta meg az Orbán-rezsim az általa használt 92,9 MHz-es frekvencia használatától, amelybe most beköltözik a Fidesznek kampányoló Németh Sándor rádiója.

A Klubrádió kivégzése egyértelműen illeszkedik a Népszabadság legyilkolásával, az Origo és az Index elfoglalásával, valamint a KESMA létrehozásával jelezhető folyamatba, a sajtószabadság felszámolásába. A Klubrádió törvénytelen megszüntetése (minden igyekezete ellenére, az online működésbe való száműzetést mi ennek tekintjük) nem titok, nem megkérdőjelezhető, a világsajtó is beszámolt róla, s az Európai Unió is tiltakozott miatta. Az “ATV Csoport” bevonulása a Klubrádió helyére nemcsak ízléstelen, hanem kifejezetten undorító, visszataszító és mocskos, és pontosan megmutatja azt, kihez és hova tartoznak.

Ahogy Gábor György filozófus és közíró a Facebook oldalán megfogalmazta: ez “hullarablás”, pedig a Klubrádiót még el sem temették, az online térben még él és lélegzik. De a Hit Gyülekezete hullarablói már forgatják ki a zsebeit, veszik le az aranyóráját, verik ki az aranyfogát, a magát ellenzékinek hazudó ATV rádiójaként. Olyan ez, mint amikor az ATV Híradó főszerkesztőjének, Szlazsánszky Ferencnek a nyilas nagyapja a Dunába lőtt zsidók javait lenyúlta, elrabolta, és hónapokon át hordta haza. Jó érzés lehetett a lelőtt áldozatok kanalával enni, jó érzés lesz a lemészárolt Klubrádió frekvenciáján is rádiózni. Maga, a nyilasunoka is gyakori szereplője a műsoroknak. Csak ugyanazt csinálja, amit a nyilas nagyapja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.