2021. április 16., péntek

FALUS ANDRÁS: KÁSLER AZ ÁGYKIÜRÍTÉSI ÜGYNÉL IS NAGYOBBAT HIBÁZOTT

168 ÓRA
Szerző: 168
2021.04.16.

Az akadémikus szerint az onkológiai szűrővizsgálatok leállításával nem lehet növelni az ellátást az intenzív osztályokon, ez a lépés még annál is nagyobb bűntény, mint amikor ágyakat ürítettek ki a járvány kezdetén.

Ahhoz, hogy a sajtó bemenjen az intenzív osztályra a lélegeztetőgép mellé, én sem járulnék hozzá, de az, hogy valójában megnézzék, mi van ott, és arról tudósítsanak, az rendkívül fontos lenne - mondta Falus András akadémikus a 168 oldalán futó KeljfelJancsi című műsorban.

Az akadémikus álláspontja szerint a rendkívül gyenge hivatalos kommunikációval szemben szembesíteni kell az embereket azzal, hogy fiatalok mennek be a covid-osztályokra, és sokszor nem hagyják el az intézményt. Az, hogy a hivatalos személyek megszólalása továbbra is engedélyköteles, Falus szerint annak a következménye, hogy egyik oldal sem mesélte el értelmesen itthon az orosz és a kínai vakcina engedélyezését. Kijelentette: a kínai vakcina rendeleti úton lett engedélyeztetve itthon, majd hozzátette: mint a hátrafelé nyilazó magyarok, az OGYÉI visszafele engedélyezte a vakcina használatát.

Véleménye szerint a társadalom számára fontos lenne, hogy szakember mondják el, hogyan működik a kínai vakcina, igazi számokra hivatkozva, valamint azt is közölni kellene a hatóságoknak, hogy a vakcinák hány embernek lettek beadva, és azoknál milyen ellenanyag-szint alakult ki. Falus szerint amennyiben egy vakcina esetében erre nincs vizsgálat, készíteni kell, ugyanis "nem igaz, hogy nincsen rá pénz." A nyugati vakcinákat nem tesztelték külön, mert az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) elfogadta ezeket, ami viszont keletről jön, az nem esett ilyen vizsgálaton - mondta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.