2021. április 16., péntek

GULYÁS GERGELY ÉS A TAO

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.04.16.


Gulyás Gergely minielnöki miniszter tegnap azt üzente Karácsony Gergelynek, ne legyen baja a Fudan egyetem kapcsán a kínai kommunizmussal, amikor ő maga egy tömeggyilkos párt jogutódjának miniszterelnök-jelöltje. Amikor ilyeneket mond Gulyás Gergely minielnöki miniszter, a többi hasonszőrű Fidesz csahos kutya, sőt, maga az atyaisten Orbán is, amikor úgy nyilatkoznak meg politikai ellenfeleikről, mintha a pállott seggükből rángatták volna elő őket, nos, akkor lehet, hogy az egydimenziós híveik bevizelnek a gyönyöröktől, ám ugyanakkor a világ komplexebb felében kiderül róluk, hogy szaralakok, sőt hazudnak és lopnak is ráadásnak.

Illetve még ostobák is. Vagy csak úgy tesznek, hogy magukhoz hasonlatosnak érezzék őket az esernyővel kardozó matrónák, a savlocsolással fenyegető bácsik és a stadionok kopasz népe. Mind az összes szavazóbázisuk, és így és ekképp egymásra talál a mocsokban a Fidesz, ennek tolvaj ura és csürhéje. Gulyás Gergely, bárgyú képű minielnöki miniszter, amikor tömeggyilkos párt jogutódozott, nagy valószínűséggel az MSZMP-re gondolt, amelynek a Fidesz nagy öregjei a szolgálatában állottak, amiről megvan a lista, de most nem sorolom. Ehhez képest Karácsony főpolgármester a Párbeszéd tagja, akik viszont az LMP-ből váltak ki.

Az LMP nem köttetett fel senkit emlékeim szerint, ha viszont Gulyás minielnöki miniszter ilyet tud, ne habozzon elibénk tárni, mert szeretnénk mi is megismerni azt a történelmet, amit ő tanult Schmidt Mária után szabadon a keresztény történelemkönyvekből. Tudjuk, át kell írni a históriát, hogy értelmet nyerjen a Fidesz-jelen, ez az LMP-Párbeszéd konfliktus azonban elég friss, még nem legózhat a csontjaival Kásler sámándebil. Ha és viszont arra gondol Gulyás, bárgyú képű minielnöki miniszter, hogy az MSZP is támogatta Karácsonyt, akkor információért forduljon bizalommal Kövér pedellushoz.

Ő ugyanis dolgozott az MSZMP-nek, míg a mai MSZP-ben ilyen alakot keveset találhatni. De, mint említettem, a Fidesz belső köreiben bőséggel vannak ilyenek: III/III-asok, III/II-esek vagy csak sima KISZ titkárok, mezei volt kommunisták. Nem kellene tehát teli pofával tömeggyilkos pártozni, de még azért sem továbbá, mert a kínaiak meghallják Gulyás bárgyú uszítását, és megsértődnek tán. Odalesz a keleti nyitás, a jól tejelő bizniszek, lélegeztetők, vakcinák, vasutak és egyetemek persze, mint a mostani lebukás okai és indokai. Mert bár Gulyás a bázisának óbégat, akiknek totálisan mindegy minden, ám ezt mások is hallják, és egyből kész a baj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.