2021. április 16., péntek

SZÉLESRE TÁRT TURAI KISKAPUK – MEGNYÍLT A LUXUSKASTÉLY KELETI SZÁRNYA

HÍRKLIKK
Szerző: HARKAI PÉTER
2021.04.16.


A multimilliomossá kapaszkodott Tiborcz István, a magyar miniszterelnök veje kiváló üzleti érzékének köszönhetően jutott a turai kastélyhoz, amit szépen felújított. A felvetődő kérdésekre, hogy e szépen felújított kastélyban a járványügyi tiltások ellenére miként fogadhatnak külföldi vendégeket, Tarjányi Péter válaszait kértük.


Hadházy Ákos független parlamenti képviselő arról írt közösségi oldalán, hogy többen is felhívták a figyelmét: a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó turai Botaniq Hotel a járványzár alatt is üzemel. Erről személyesen is meggyőződött néhány hete, sőt, orosz blogoldalak hirdetését is felkutatta, amikben állítása szerint „orosz oligarcháknak” ajánlják a luxushelyszínt. A politikus bejelentést tett a rendőrségen.

Minderre a Tiborcz István többségében lévő BDPST Group az alábbi közleménnyel reagált: „A cégcsoport portfóliójában jelenleg három szálloda található, a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Rezidencia, valamint a belvárosi Hotel Alice. Az újranyitás jegyében mindhárom szállodánál elindult a létesítmények felkészítése, valamint a munkaerő tréningezése”. A rendőrség pedig a beérkezett panaszt kivizsgálta és közölte a sajtóval, hogy a kérdéses helyszínen ellenőrzést végeztek, azonban szabálytalanságot nem tártak fel. ..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.