2021. április 9., péntek

MAGYAR VIRCSAFT

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.04.09.


Szívünk minden fellelhető irgalmával láttunk neki tegnap Petry Zsolt szánásának, mert nem elég, hogy kirakták a munkahelyéről némi látens homofóbia miatt, még az is kiderült, milyen barátai vannak. A magyar nemzeti, keresztény oldal sajtóstól, kormányostól olyan visítva ment neki a Herthának és rajta keresztül az egész böhöm Németországnak, olyan megaherccel, hogy a denevérek irányba álltak, a kutyák pedig sorban vetették magukat a Dunába az elviselhetetlen kín miatt, vagy pediglen csendben és behúzott farokkal ment el az eszük.

Ez a jelek szerint a magyar nemzeti és keresztény oldallal már nagyon régen megtörtént, sunnyogva, csöndben, hogy most, amikor vagy a vesztüket érzik, vagy pediglen beleringatták magukat abba a csalfa képzetbe, hogy ők az összes napkeleti bölcs, sőt, és ráadásul a világ urai is, Petry kapcsán egyszerűen végleg elveszítették azt a csekélyke kognitív muníciót, ami volt nekik, ha ugyan volt valaha is. Hogy Novák Katalin meg a többi ordít, megértjük, ha fel nem is foghatjuk, a címet, rangot pénzt meg kell szolgálni, hiszen semmi sincs ingyen.

S ha mindezt a Fideszben azért osztják, ha hülyét csinál magából az ember, az belügy. Mert ugyan nehezen érthető, hogy így is megéri, ellenben, ha szívből fakad, az sajnálatos. Varga igazságügyes egyenesen Vera Jourovának tutult, majdnem azzal, hogy na, most legyen nagy a pofád, amikor a libsijeid diszkriminálnak, ami folyományt ez ügy kapcsán egyszer már pedzegettem. Viszont a Hertha BSC magáncég, s ha úgy tartja, hogy nem alkalmaz látens homofóbokat, megteheti, legfeljebb a Felcsút büntetésből nem importál tőlük fodballistát.

S ami bajt ez a Hertha fel sem bír fogni, nem is ad el nekik bőgatyás, karikás ustoros magyari akadémistát. No, az imperialisták ekkor megismerik a magyarok haragos istenét, meg a többit. Ámde, hogy Gulyás főovis egyenesen Uniót és hetes cikkelyt emleget az incidens kapcsán, az már annyira magyar, hogy szégyellni való. Ráadásnak, mert hogyan is lehetett volna másképpen, Szijjártó emiatt bekérette a német külügyi ügyvivőt, amivel olyan teljes lett a kör, hogy körzővel sem lehetne szebbet rajzolni, totális volt a magyar vircsaft...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.