2021. május 14., péntek

10 KÉRDÉS, AMELYET MA REGGEL FEL LEHETETT VOLNA TENNI ORBÁN VIKTORNAK A KOSSUTH RÁDIÓBAN

MÉRCE
Szerző: KOCSIS ÁRPÁD
2021.05.14.


...Ugyanakkor néhány kérdést, amelyek talán a hallgatóságot ez idő tájt jobban foglalkoztatják, mint a svartli, Nagy Katalin műsorvezető elmulasztott feltenni Orbán Viktor miniszterelnöknek.
2. Miként ösztönözné Magyarország kormánya azokat, akik még nem regisztráltak a vakcinára? Szerbiában pénzjutalmat kapnak, akik felvették a vakcinát, máshol szabadnapokkal jutalmazzák a beoltottakat. Biztos, hogy büntetni kell azokat, akik még nem oltották be magukat, ahelyett hogy ösztönöznénk őket?

3. Mi magyarázza azt a misztériumot, hogy a lengyelországi és a magyarországi járványadatok április óta kísértetiesen együtt mozognak?


5. Meddig tart a különleges a különleges jogrend a rendkívül állapot közepette?

6. A miniszterelnök honnan tájékozódik a munkások számáról, amikor a foglalkoztatottakra vonatkozó adatok pontatlanok? Ismert, hogy elegendő mindössze egy óra jövedelemszerző tevékenység egy héten, hogy valaki hivatalosan foglalkoztatott legyen. A statisztikához ez éppen elegendő, a megélhetéshez kevés. Mikor várható a munkanélküli segély összegének emelése, az „álláskeresési járadék” időszakának radikális meghosszabítása? Magyarország miért nem támogatja az egységes uniós minimálbért?

10. Mi lesz azokkal, akiket a „csodafegyverként” beállított hitelmoratórium adósságválságba sodor?

10+ Mikor áll a miniszterelnök Úr a nem kormányközeli sajtó rendelkezésére, hogy tíz kérdés helyett százat és ezret tehessünk fel Önnek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.