2021. május 4., kedd

A CSAPNIVALÓ CSAPAT MÁR MEGBUKOTT

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.05.04.


Hiába hirdeti győztesnek magát hétről-hétre a Fidesz, a vak is látja, hogy a vesztes már megvan, s egyre több ember számára nyilvánvaló, hogy Orbán és társai a csatát elveszítették. Tudják ezt ők is, ezért az idegesség, a növekvő arrogancia, az, hogy gyakorta már a látszatra sem ügyelnek. Csodafegyverben nem bízhatnak a hatalmon lévők, azt, hogy jövőre jobb lesz, már az elvakult Orbán-fanok sem hiszik el.


A vesztes kiléte már ismert, csak azt nem lehet tudni, hogy miként lehet győzni. Pedig, a magyar emberek megérdemelnék, hogy a Fidesz eltűnjön a hatalomból, mert rengeteg kárt okozott az országnak. És nem is csupán a gazdaságnak – még ennél is nagyobb pusztítás, amit a lelkekkel művelt.

Győztes kerestetik. Sőt, győztesek. Akik – jobb későn, mint soha – rájöttek, hogy egyedül senki nem fog nyerni a Fidesz ellen. Nem azért, mintha a Fidesz annyira erős lenne. Épp ellenkezőleg: kispályás csapat ez, csupa csapnivaló kutyaütő, jobb bajnokságban pofozógép lenne. A kapus rendre árnyékra vetődik, a védelem átjáróház, a középpályások csak keresik a labdát, a csatárok még helyzetbe sem kerülnek. Hogy ez a pancser gyülekezet még mindig a pályán lehet, az kizárólag annak köszönhető, hogy az ellenfél sokáig nem csapatként futott ki a pályára. Egyenként próbálkoztak, sikertelenül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.