2021. június 23., szerda

CSAK MIMAGYAROK VAGYUNK ILYEN VÉGTELENÜL AGYAFÚRTAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
Szerző: SWAN EDGAR
2021.06.22.


Hiába, ez már ilyen modern kor, a miniszter a közösségi médiában teszi közszemlére fontos, okos és főként újszerű gondolatait. Varga Judit ismét harcba indul az Unió ellen, mert ez ilyen szabadságharcos kormány. Az úgy van, hogy amennyiben bárki számon meri kérni azokat a közösségi elveket, melyeket minden tagállam elfogadott, akkor az minimum támadás, de egyben zsarolás is. Ideje lenne végre, ha megértené az Európai Unió, hogy mimagyarokat nem lehet semmire kényszeríteni. Ellenben mimagyarok fogjuk megmondani az Uniónak is, a tagországoknak is, merre van az előre, mihez tartsák magukat.

És az úgy van, hogy az összes többi tagországban csak két férfi vagy két nő házasodik össze, mert nincs leírva világosan, hogy az apa férfi, az anya nő. És az úgy van, hogy az összes többi országban verik, kizsákmányolják és megerőszakolják a gyerekeket a szülők és aki csak kedvet érez hozzá, mert ott nem írták törvénybe, hogy lehet melegnek lenni, de csak 18 éves kor után, akkor is lehetőleg csak a négy fal között.

Csak mimagyarok vagyunk ilyen végtelenül agyafúrtak, ezért minket tisztelet illet, és természetesen az összes tagország jól teszi, ha követi Orbán Viktor parancsait, mert különben ráfáznak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.