2021. június 8., kedd

PÁPAI ÜZENET

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2021.06.08.


Kövér László: az Európai Parlament az európai demokráciák elleni merényletek egyike, az Európai Parlament nem a demokráciáért van, hanem az ellen dolgozik. (2021. június 5.)

Orbán Viktor: a magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek megtámadni hazánkat. (2021. június 5.)

Matolcsy György: felgyorsulhat az EU bomlása. Mára világossá vált, hogy az USA és Kína kettős világrendszerében nem jön létre egy harmadik, hasonlóan erős hatalom. (2021. június 6.)


Hazánk „nagyjai” vészterhes időkre számítanak. Az Országgyűlés elnöke szerint Európai Parlamentre nincs szükség, a magyar miniszterelnök hadba hívja országa népét és fegyverkezési programot hirdet, ezt követően a látnoki képességekkel is rendelkező MNB-elnök már az EU felbomlását vizionálja. (Itt gyorsan „elsütöm” Helmut Schmidt volt német kancellár örökérvényű mondását: „akinek víziói vannak, az menjen orvoshoz!”) A képet színesíti a Fidesz jolly jokerének, Deutsch Tamásnak a nyilatkozata is: „veszélyben az európai demokrácia és szabadság”.

A Fidesz hangadói és az ábrándos lelkű bankelnök nehéz évtizedet jósol. Ezért Kövér továbbra is a démonjai ellen küzd, és az Európai Parlamentben ellenség után kutat, Orbán fegyverkezést szorgalmaz, ezzel párhuzamosan lecseréli a Magyar Honvédség legfelsőbb vezetőit, Matolcsy az EU szétesését prognosztizálja, és a nem létező Eurázsiai Unió felé kacsingat, Deutsch Tamás pedig mindehhez kontrázik – bár szerintem szavára már csak az MTK-ban figyelnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.