2021. július 5., hétfő

ORBÁN BETILTOTTA A KERESZTÉNY TÍPUSÚ ADOMÁNYOZÁST, AMIKOR NEM TUDJA A BAL KÉZ, MIT CSINÁL A JOBB

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.07.04.


Orbán kormányrendelete fenyegetés azoknak, akik merészelnek támogatni olyat, amit a fasiszta állam nem támogat. Betiltotta a szabad adományozást, hogy mindenki szabadon adományozza a saját pénzét annak, akinek akarja, arra, amire akarja. A magyar állam ellenőrzi, hogy ki mit támogat, kit ki támogat, és minden bizonnyal retorziót alkalmaz majd azokkal szemben, akik a nekik nem tetsző célokat vagy civilszervezeteket támogatnak. Minimum nemzetellenes lesz az, aki nem fideszes vagy orbánista szervezetet támogat. Az ilyeneket karaktergyilkolják, s azok tevékenységét, akik ilyenektől kapnak támogatást szintén kriminalizálják és nemzetellenesnek bélyegzik. Egy lépés, hogy az ellenzéki pártokat és a független civileket terrorszervezetté nyilvánítsák.


Orbán betiltotta a névtelen adományozást, s ezzel mindennél világosabbá tette, hogy az általa “Keresztény Magyarországnak” nevezett fasiszta állam mindenben ellentéte a kereszténységnek. Most kormányrendelettel tiltotta be, amit Jézus Krisztus kötelezően előírt a keresztényeknek: a névtelen adományozást. Mondhatjuk nyugodtan, hogy Orbán “Antikrisztusi Magyarországot” hozott létre és azt működteti. Beleértve még a homofób törvényt is, ami szintén ugyanolyan bibliaellenes, mint Orbán valamennyi intézkedése, az elsőtől az utolsóig.

Orbán ezúttal a Hegyi Beszédet helyezte hatályon kívül egy kormányrendelettel, amelyet a kereszténység, az Isten országa “alkotmányának” is mondanak. Orbán nemcsak a demokratikus polgári Alkotmányt, de az Isten Országa alkotmányát is eltörölte...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.