2021. július 25., vasárnap

ORBÁN NÉPSZAVAZÁSA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2021.07.25.


...Felettébb elcsodálkoztam volna, ha Orbán valódi kérdéseket tesz fel, de hát ezidáig egyetlen népszavazás sem erről volt híres, ez sem lesz ilyen.Kiskorú a 18. életévét be nem töltött személy, de ha házasságot köt, akkor a 16. életév is elég a nagykorúsághoz.
A kiskorú gyermek zagyvaság, jogász így nem fogalmazhat, a gyermekkor mibenléte pedig ismét ingoványos terület, leginkább a büntetőjog területéről.
Persze, ha a mai divat szerint Juliska csak összebútorozott Józsival, úgy akkor is kiskorú marad, ha éppen ikerterhességet hord ki.
Szóval ez az álkérdés úgy marhaság, ahogy van, és dr. Orbán arra sem hivatkozhat, hogy nincs semmiféle jogi szakvizsgája, merthogy ezt a kérdést már a jogi alapképzés is oktatja.
Ő nem demens, hanem szociopata, úgyhogy illene tudnia erről.

Mint ahogy, ha épeszű lenne, akkor elgondolkodhatna azon is, hogy amikor a filmekből, televízió-műsorokból csorog a vér és Jancsika a kéjgázdemizsonos gyilkosról (copyright by Moldova) néz minden este sorozatot, vagy éppen az ő tevékenységéről néz Híradót, akkor miért éppen a nemváltroztatásokról szóló ismeretterjesztés veszélyezteti erkölcsi fejlődését?
Szexuális médiatartalmakat ma sem lehet korlátozások nélkül bemutatni, úgyhogy Orbán második kérdése sem kérdés, meg aztán ennyi erővel az is kérdés lehetne, hogy miért nem nézhet egy tizenhét éves gyerek egy művészien bemutatott szerelmi jelenetet, mikor egy nyomógombnyira van a legvadabb szado-mazo pornótól?
A "kiskorú gyermekek" szexuális fejlődését az is befolyásolja, ha megnézi, mikor az udvaron b@sznak a macskák, habár erősen esélyes, hogy utána vadul nyervákolni fog, mikor Józsi abuzálja: Most finom, most, most, most ne hagyd abba, miaúúúúúúúúú!
A nemzet szexuális kultúráját Orbán ízléséhez kellene igazítani? Mozgasd a segged Julis, vagy leb@szok egyet, oszt egy hétig egy irányban szaladsz! Vagy anyád nem tanított meg arra, hogyan kell kiszolgálni a férjed?
Vagy a szexuális médiatartalom és a pornográfia között egyenlőségjel van?
Rendben, Borkait és Szájert nem kell tantárggyá tenni, de azért azt nem árt a fogékony ifjúság számára időben megtanítani, hogy a világ színes, van benne néha kis orgia, meg vannak pedofilok is, akik veszélyt jelentenek a gyerekekre, némelyik reverendában, némelyik meg a diplomáciai testületben dolgozik.
Orbán egy álszent szemétláda, aki most a szemét forgatja a szexuális erkölcs védelmében, feledve a szép kollégiumi időket.
És elfedve azt, hogy lopni, esküt szegni nagyobb bűn, mint a nemzet gyarapítására irányuló kísérleteket folytatni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.