2021. július 7., szerda

PÁRTÁLLAMI KORMÁNYHATÁROZATBAN ÍTÉLTE EL AZ ORBÁNI DIKTATÚRA AZ UNIÓS JOGOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.07.06.


Ott tartunk, hogy az állampárt már kormányhatározat formájában ad ki pártközleményeket az ország nevében a diktátor sértődöttsége miatt, mert megsértenek lépten-nyomon uniós törvényeket, jogállami normákat. Tényleg várjuk, mikor kezdik bebörtönözni a politikai ellenfeleket (ha lesznek olyanok, mert jelenleg azok nincsenek), mikor tiltanak be civilszervezeteket és pártokat, ki lesz az első nyilvánvaló politikai gyilkosság áldozata. Magyarország nem Európa, hanem az ázsiai diktatúrák része, helye nem az EU-ban, hanem a Türk Tanácsban és a kínai gyarmatok között van.


Orbán elérte a világ bármelyik diktatúrájának szintjét, és már tökéletesen úgy viselkedik az Európai Unióban, mintha Oroszország, Észak-Korea vagy a baráti kommunista Kína lenne az Európai Unió tagja. „A Kormány 1438/2021. (VII. 6.) Korm. határozata a Magyarországot ért durva és antidemokratikus politikai támadásokról” című kormányhatározat születhetett volna Moszkvában, Pekingben vagy Phenjanban, de egyetlen európai uniós országban nem. Ennél már a kádári diplomácia is európaibb volt, pedig akkor egy megszálló keleti hatalom is volt az országban.

Ilyen módszerekkel és stílusban kizárólag bűnözők, terroristák és diktatúrák kommunikálnak, ha rajtakapják őket. Ez a sértődött hangnem kizárólag olyan öntelt diktátorok sajátja, akik elhitették saját országukkal, hogy valamilyen különleges küldetésű rendkívüli emberek, akiknek intelligenciaszintje annyira alacsony, hogy elhiszik saját propagandájukat. Ilyen arcátlanul csak diktátorok hazudnak, akik már képtelenek normális emberi párbeszédre, alkalmatlanok tényszerű és tárgyszerű kommunikációra, kizárólag jelszavakban képesek beszélni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.