2021. július 26., hétfő

RÉMLÁTOMÁS, NYOMASZTÓ EZ AZ EGÉSZ

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2021.07.26.


Orbán Viktor nemrég gyermekvédelmi népszavazást hirdetett, de valójában ez a XXI. század népfelkelése, a normalitás, a józan ész, az élni akaró élet valóságának szabadságharca a sátán most épp válogatott aberrációkkal támadó, gyermekeinket mérgező, jövőnket pusztító halálos diktatúrája ellen. (…) A Nyugat beteg. A Nyugat hátborzongató őrült öntudattal a halálába rohan. A Nyugat el akar pusztulni. Legyen, ha így akarja. (…)Hadba megyünk a véres kard hívására, megvívjuk a háborút, és megvédjük magunkat, a gyermekeinket, a magyar, keresztény, normális Magyarországot. Most és mindörökké. (Nem. Nem. Nem. Nem. Soha! – Ágoston Balázs)


Nem maradt, nem maradhatott folytatás nélkül a kormányfő július 23-i (péntek reggeli) Brüsszelhez intézett hadüzenete. A Magyar Nemzet azonnal megértette az idők szavát és Orbán elvárását, így hétfőn reggel – természetesen személyes vélemény formájában – már meg is jelent a háborús felhívás Ágoston Balázs tollából.

A fent idézett részlet önmagában is dermesztő, a teljes írás egyenesen sokkoló. Az még csak hagyján, hogy a népszavazási kérdéseket helyettünk megválaszolja a szerző (öt nem), de még arra is felszólít, hogy minden becsületes, ép lelkű és józan embernek népfelkelőként háborúba kell vonulnia. Nincs kiegyezés, nincs kompromisszum: az Eurokolhoz-diktatúrát építő Brüsszelt le kell győzni. Szerinte...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.