2021. augusztus 11., szerda

KÖVÉR ILLÉKONY TUDATA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.08.09.


Kövér pedellust megint megsütötte a nap. Nem vett szalmakalapot vagy fóliasisakot, és a fotonok, esetleg Pataky űrlényeinek mindenféle sugárzása strukturálta át a neuronjait, az innen meg nem állapítható. Csak a végeredmény, hogy nem százas a manus. Tessenek belenézni a malacszemeibe, a téboly tüze lobog bennük, de ezt már megszoktuk. A meghasonlást minden bizonnyal az a lelki megterhelés idézte elő, midőn a kommunistából (MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete) ifjú liberális, majd pediglen konzervatív atyuska, és végül fasiszta vénember lett.

Megvan az íve Kövér pedellusnak, azzal azonban nem igazán számolt senki – még Orbán sem talán, amikor a magas hivatalt adta neki –, hogy a végén elmegy az esze. Ez is elnézhető volna, bizonyos kultúrkörökben tiszteletet vagy imádatot is kivált (lásd dakoták), innen, a panelproli létből nézvést azonban röhejes, ahogyan egy jól kivehetően eszement ember próbálja a világot magyarázni a démonai közül, akik most a pedellus előadásában a tudatát akarják birtokba venni, mint azt volt kedves tegnap kifejteni. Méghozzá hosszan, alaposan, ami mutatja, hogy a visítás rendszerré állt össze a fejében.

A 21. században az alávetésre és kifosztásra kiszemelt embereknek elsődlegesen nem az országát, hanem a tudatát akarják megszállni, a lelkét akarják rabul ejteni. – Mondta egészen pontosan ez a szerencsétlen, hozzá téve, hogy mindezt civilnek álcázott ügynökhálózatok teszik, meg a nyugati tudatipar. Esetleg békaemberek ürgebőrbe kötve, de ezt csak én jegyzem meg, mert eszembe jut Virág elvtárs és az ő kies világa. Ami pedig nem lehet véletlen, lévén, hogy Virág elvtárs Kövér elvtárssal egyetemben hasonló típusú hatalom szolgája, tehát ezek ugyanazok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.