2021. szeptember 18., szombat

GYURCSÁNY ORBÁN RÉZFASZÚ BAGLYA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.09.18.


A „köztelevízió” tegnapi déli híradójának felét az őszödi beszéd töltötte ki. Elsőre meg kell vallanunk, olybá tűnik, villámgyorsak ott, a redakcióban, mivel a bávatagok riogatását Orbán reggeli beszéde generálta, amelyben „dermesztőnek” és „ijesztőnek” tartotta azt, hogy Gyurcsány még mindig a közéletben van. Hogy kinek az, az megérne egy misét, de innen nézvést bizton tudjuk, a mostani mindent betöltő gyurcsányozás, a film, az aláírandó ívek és az általánossá tett félelem és reszketés a kampány része, amiről a kedves vezető egy napja mondta, hogy januárig azzal nem foglakozik.

Kis kitérőt teszünk most, mert még a legkreténebb óvodás is tudja, hogy Orbán permanensen kampány-üzemmódban van. Legalább azóta, hogy a Soros Ösztöndíjat odahagyva a rendszerváltáskor tanulmányait befejezve hazasietett, hogy elűzze az oroszokat, akik mát hetedhét határon is túl voltak, amikor kiutasította őket. Már akkor meg kellett volna fogni a fülét az akkor még valóban fiatal embernek, megcsavarni és a helyére rakni mérhetetlen ambícióit, de a lázak ezt megakadályozták. Sokak bűne, hogy a szellem kiszabadult a palackból, és itt garázdálkodik nekünk.

Visszatérve Gyurcsányra, azt is hallottuk a Kossuthon reggel, hogy Gyurcsány idején verték az embereket az utcán, és ez azért aljas kijelentés, mert sokan vannak, akik nem éltek akkor, és fogalmuk sincs mi történt valójában. Akik viszont tudjuk, jól emlékszünk, kiket vertek az utcán, leginkább azt a csőcseléket, akiket Orbán fölhergelt, egyes bizonyítékok szerint irányított is. És akkor sem volt senki, aki az alkotmányos rend megdöntésének kísérletéért felelősségre vonta volna ezt az alakot, sem akkor, amikor kordont bontott szintén kampányízűen, amivel nem foglalkozik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.