2021. október 18., hétfő

EZ TÖRTÉNT VASÁRNAP - HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA.HU
2021.10.18.


Dobrev Klára elismerte vereségét, Márki-Zay Péter lesz a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt


“Egy vesztese volt a mai napnak, egy embernek kell csomagolnia és rettegnie a jövőtől, őt úgy hívják, hogy Orbán Viktor”. (Ezt azért érdemes megjegyezni.)

Egy politikai földrengés különös megünneplése

Magyar Jeti különkiadás Márki-Zay Péter eredményvárójáról.

Márki-Zay győzelmét méltatja a világsajtó, Orbán a háttérbe szorult

Több lap is kiemeli cikkében, hogy a magyar ellenzéknek sikerült egységesen felsorakoznia az előválasztás győztese mögött, ezáltal közösen lebonthatják a jelenlegi “korrupt diktatúrát” és együtt elűzhetik a szélsőjobbos miniszterelnököt.

„A gyurcsányozás kiüresedhet Márki-Zay Péter győzelmével”

„Nagyon régóta nem történt ilyen fontos dolog a magyar belpolitikában. Magyarországon rettenetes politikai állóháború zajlik, sárban, mocsokban, halottak között – és most benne van a lehetőség, hogy egy jelentős fordulat következzék be, de akár a helyzet romlása is benne van.”

Most múlik


“A féltudású magyar elit majd elmagyarázza a Facebookon, hogy MZP helytelenül használ bizonyos jelzős szerkezeteket, de már csak egymást fogják lájkolni. A fiatalokat nem érdeklik a harmincéves közhelyek.“

A további cikkeket különösen azok figyelmébe ajánljuk, akik az előválasztás végeredménye miatt felháborodtak, megsértődtek, kiábrándultak. Csak, hogy tisztában legyünk azzal, mi a tét.


Márki-Zay Péter lemondását kéri polgármesteri posztjáról a Fidesz

Vasárnap szerintük nyilvánvalóvá vált, hogy Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölti kampányba kezd. Ehhez azért pofa kell. De jó nagy.

Szijjártó hungarofóbiával vádolta meg a holland miniszterelnököt

Szijjártó, aki végig azt hangoztatta, hogy Magyarország és az EU között a tagországok átlagához képest nincs kirívó ellentét, keményen beszólt az újságíró által felhozott uniós politikusoknak.

Tarlós István a 4-es metró folytatási lehetőségeiről készít anyagot Orbán Viktornak

Továbbá a mérnökkamaráról, M0-s körgyűrűről és az árvízvédelemről.

A Soros-hálózat és a globalista liberális erők végső leszámolási kísérlete az oka a jövőheti Békemenetnek

Fricz Tamás szerint az első alkalom óta most van a legnagyobb szükség egy újabb Békemenetre.

A kormány még a szakemberekkel sem osztja meg a részeredményeket az ellenanyag-termelésről és a sejtes immunitásról

Kásler Miklós október elején a 3200 ember megfigyelésével nyert adatokat, amelyeket a montenegrói egészségügyi miniszterrel már megosztott, miközben a magyar szakemberek nem ismerhetik meg a vizsgálat részeredményeit.

Aggódnak a háziorvosok egy „agyament” járványügyi intézkedés miatt

Az Operatív Törzs minap kiadott utasítása szerint mától a háziorvosoknak kellene elvégezniük a hozzájuk érkező Covid-gyanús betegek gyorstesztelését, amelyhez teszteket és védőfelszerelésként plexi arcvédőt is kapnak…

Művészfilmnek minősítették az Elk*rtukat

Az NMHH azoknak a forgalomba kerülő filmeknek ad art minősítést, amelyek művészi értékükkel hozzájárulnak a magyar, az európai és az egyetemes audiovizuális kultúra fejlődéséhez, vagy amelyet a bizottság oktatási, kulturális szempontból jelentősnek, magas művészi színvonalúnak ítél…

200 millióval dobták meg a cégek Mészáros Lőrinc egyik alapítványát

Arra vonatkozóan, hogy 2020-ban hány tanuló részesülhetett ösztöndíjban, a közhasznúsági jelentésben sem találhatók információk…

Hiába vádlott Mészáros ügyvédje, kapott egy szerződést a Miniszterelnökségtől

Sőt, az állami tulajdonú Pilisi Parkerdő Zrt.-nek is felügyelő bizottsági elnöke maradt a Miniszterelnökséggel 19 millióra szerződő ügyvéd. Répássy Róbert egykori fideszes képviselő is kap idén csaknem 15 millió forintot.

A 444 szombati leállása után vasárnap a Mérce, a 24.hu és újra a 444.hu is leállt

Néhány tucat IP-címről milliós nagyságrendű felhasználó kereste fel az oldalakat. Nem tudni, hogy a támadást pártmegrendelésre vagy magánzók hajtották-e végre.

Román nyelven dicsérik Orbánt furcsa weboldalakon

Akár a Rogán Antal-féle propaganda-minisztériumban is fogalmazhatták volna azokat a cikkeket, amelyek immár tucatszám jelennek meg román nyelven különféle furcsa romániai weboldalakon.

És bónuszként egy mondat Gulyástól (MTI)

"A templomépítés a jövőbe vetett hit bizonyítéka."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.