2021. október 11., hétfő

SZÁLASI SZELLEME AZ ORBÁNISTA KÖZMÉDIÁBAN (APRÓSÁGPOSZT)

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.10.10.


"Mindent gyűlölnek, ami magyar és keresztény" - mondja az ellenzéki pártokról Bende Balázs fajtestvér, akiről egy magnófelvétel alapján tudjuk, hogy nyílt pártprogandára kényszerítette a köztelevízió munkatársait.

Magyarországon a zsidókról szokták a szálasik, kunpáterek, csurkák, bayerzsocik azt mondani, hogy mindenkit gyűlölnek, ami magyar és keresztény. Nem tollas a hátam, édeseim. A szilvayk, megadják, géfodrok és persze a lánczik és schmidtmarik, akik egész karrierjüket a zsidók kiirtásának köszönhetik, ilyenkor szoktak a markukba röhögni.

Magyarországon már nem fognak senkit sem kiirtani. Egyrészt elfogytak a kiirtandók, másrészt igen gyorsan taposnák el Joe bácsiék Kövért és társait, ha mégis próbálkoznának valamivel, harmadrészt, tömeggyilkosságra azért talán már csak a Békemenet környékén van igény. Egy orbánista izé úgy érezte, hogy így fejezheti ki a lojalitását a Gazda iránt, és persze nem történik semmi, összetartás van, éberség és gyepütestvériség.

Salkaházi Sára jut eszembe, aki magyar volt (a családja német származású volt, de aránylag kevesen származnak ebben az országban a Töhötöm vérvonalból) és keresztény, bendabalázsék mégis meztelenre vetkőztetve lőtték a Dunába. Bocs, hogy ezt így kiírom magamból, lehet, hogy ma elmegyek a templomba, valamikor a tizenkettedik században építhették, látott néhány Henriket, majd beülünk az utolsó sorba BigJC-vel és nézünk magunk elé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.