2021. november 10., szerda

A BUNKÓ FIDESZES MÁR EGY KÜLÖN KATEGÓRIA – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2021.11.10.


“Te olyan hülye picsa vagy, mint eddig is voltál!”


A szarvasi polginak megint kiesett a szájából a kapanyél. A politikus egyébként 1976-tól 1990-ig a szarvasi tanács tagjaként dolgozott, korábban pedig a KISZ városi szervezetét vezette. És pl. így parkol ő…

Kocsis-Cake Oliviot beengedték Mészáros Fertő-tavi építkezésére

A hangnem, ahogy egy közpénzből működő állami cég vezetője az őt ellenőrizni hivatott országgyűlési képviselővel beszél, mindenképp megsüvegelendő.

Fürjes Balázs reagált Demeter Szilárd szavaira

“…hatalomból a hivatalosság végképp ne ítélkezzék, ne akarjon nevelni senkit! Nem ez a feladatunk.”

Demeter elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit

Mondjon valamit, amire rárepülnek a libernyákok, csámcsognak rajta, szörnyülködnek, ajvékolnak – legalább addig sem azzal foglalkoznak, hogy mi szétloptuk az országot. Hogy bennünket csak a saját jólétünk érdekel, meg persze a családunk és a barátaink gazdagodása.

Kiemelt beruházás lett Garancsiéknak a Dürer Kert helyén zajló építkezése

Akár 35 méteres épületeket is felhúzhatnak a Városligettel szemben zárt sorú beépítéssel, és alápincézhetik a terület 70 százalékát is.

Orosz milliárdok és Rahimkulov-szál a Rozsdaövezetben

A területre idén februárban 7 millió euró – mintegy 2,5 milliárd forint jelzálogot jegyeztetett be – a Vlagyimir Putyin elnökhöz közel állónak tartott orosz üzletember, Megdet Rahimkulov fia, Ruszlan Rahimkulov egyik érdekeltsége.

Engedély nélkül építkezett örökségvédelmi területen a váci fociklub


A Vác Városi Labdarúgó Sportegyesületet az ex helyi Fidesz-elnök Pető Tibor vezeti.

Kövér László hallgat

A lap hiába küldött kérdéseket, semmilyen formában nem reagált megkeresésükre Kövér László a kabinetfőnöke, Veress László családja által használt villa ügyében.

Aki már benn van a kórházban azt megműtik, de akit még nem vettek fel, annak lemondják az operációját

Az OKFŐ főigazgató-helyettesének levelében az áll: az intézmények ágyainak húsz százalékát kell felszabadítani úgy, hogy abból minden tizedik lélegeztetésre, illetve intenzív ellátásra is alkalmas legyen.

Nincs felelős járvány elleni védekezés Magyarországon

Tarthatatlanná vált a betegellátás minősége a kritikus ápolóhiány miatt, sőt vannak területek, ahol nincs is ellátás – erről Szijjártó László, a Magyar Orvosi Kamara győri elnöke beszélt az RTL-Klub Híradónak.

Dolgozók nélkül 185 milliós profitot hozott az egyik legnagyobb lélegeztetőgép-biznisz

A biznisz egy év alatt 61-szer több árbevételt és tizenegyszeres profitnövekedést eredményezett. A legszebb az egészben, hogy mindezt alkalmazottak nélkül bonyolították le.
A Transindex bajba jutása rámutat, hogyan lehetetlenül el egyre inkább az erdélyi szabad magyar sajtó

A lap bajba kerülése mögött – a szabad sajtó világszinten tapasztalható romló problémáin túl – felsejlenek olyan okok, amelyek elválaszthatatlanok a magyar kormány és szövetségeseinek egyre növekvő térnyerésétől az erdélyi médiában.

Egyelőre képtelenség megfejteni, hogy Alekszandr Lukasenko tudja-e, hogy mit csinál, vagy teljesen elvesztette a fonalat

A német Welt am Sonntag a minszki repülőtér menetrendi terveire hivatkozva arról írt, hogy a márciusig tartó téli időszakban hetente mintegy negyven járat érkezhet a fehérorosz fővárosba Isztambulból, Damaszkuszból és Dubajból, ami több mint kétszeres növekmény a 2019/20 telén regisztrált 17-hez képest. Ez azt jelenti, hogy naponta 800-1000 ember fut be repülővel a Közel-Keletről Minszkbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.