2021. november 28., vasárnap

CSEPEL FIDESZES POLGÁRMESTERÉNEK, BORBÉLY LÉNÁRDNAK IS SZÓLTAK ROGÁNÉK, HOGY IDEJE ELŐVENNI A CSODAFEGYVERT ÉS KITENNI A KRUMPLIS FOTÓKAT.

FACEBOOK
Szerző: HADHÁZY ÁKOS
2021.11.28.


...Végtelenül szomorú belegondolni, hogy milyen szörnyű élethelyzetben kell annak lennie, aki ezeket a kampányzsákokat elfogadja. És végtelenül szomorú tudni, hogy mit gondol Borbély úr ezekről az emberekről.

Mindenesetre neki is azt tudom üzenni, mint Tiba képviselőnek: ha igazán akarna tenni a mélyszegénységben élőkért, akkor több lehetősége lenne krumplis kampányfotók készítésénél. Például:

- tehetne az ellen, hogy járásonként milliárdokat lopnak el a legszegényebbek felzárkóztatására szánt EU-s programokból;

- tehetne a felnőttképzésre szánt sok tízmilliárd forint EU-s támogatás szétlopása ellen

- szólhatna a főnökének, hogy a rokkantnyugdíjak „felülvizsgálatával” hány embert löktek a korábbinál is nagyobb nyomorba, hogy az otthonápolási díjak mennyire nevetségesen alacsonyak, hogy közel a nyugdíjhoz milyen nehéz emberhez méltó munkát találni;

- egyáltalán: szólhatna a Fideszben, hogy a királyi Vár, a stadionok, a kelebiai kínai vasút, a saját zsebük megtömése stb. helyett lehetne a szociális hálóra, emberek továbbképzésére, egészségére is költeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.