2021. november 12., péntek

MAGYARORSZÁG UNIÓS TÁMOGATÁST KÉR ANKARA SZÁMÁRA – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2021.11.12.


Mármint Orbán Viktor


Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója pedig a TRT török állami médiaszolgatóval és az Anadolu török állami hírügynökséggel írt alá megállapodást.

A Klubrádió beperli a magyar államot Strasbourgban


A csütörtökön postázott klubrádiós beadvány szerint az NMHH Médiatanácsa megsértette az Emberi Jogok Európai Egyezményének 10. cikkét, amely alapjognak minősíti mind a véleménynyilvánítás, mind az információhoz jutás jogát.

Szétbombázott médiavilágot hagy maga után az orbáni pártállam mintakádere


A magyar nyilvánosság az elmúlt években szinte háborús övezetté változott, és ebben elévülhetetlen érdemei voltak a háttérben csendben, ám annál precízebben dolgozó Karas Mónikának.

NAIH: A polgármestereket tájékoztatni kell a települési fertőzöttségi adatokról

A Hatóság álláspontja szerint a települési fertőzöttségi adatok megismeréséhez fűződő közérdek jelentős, a számok ismerete szükséges mind a polgármestereknek, mind pedig a lakosságnak ahhoz, hogy a járvány elleni védekezésüket illetően megalapozott döntéseket tudjanak hozni.

A tudósok segítő kezet nyújtottak a járványkezelésben a politikának, csak nem volt ott senki, aki elfogadja

Meghívták Müller Cecíliát is a Tudományos Akadémiára, de az országos tisztifőorvos az utolsó pillanatban lemondta a részvételt (ld. alant).

Müller Cecília a ferihegyi kifutópályán menekült az MSZP politikusa elől


Müller Cecíliát egy külön kisbusz és három fős kíséret, valamint két rendőr várta a kifutópályán.

Kásler utasításba adta: a kórházi ágyak húsz százalékát kell kiüríteni

Nagyságrendileg akkora kórházi kapacitás felszabadítását rendelte el a súlyos koronavírusos betegek részére Kásler november 15-től, amekkorára a harmadik hullám csúcsán volt szükség

A Fidesz öt népszavazási kérdéséből három már átment a Kúrián

Most már csak egy kérdése vár a kormánynak a Kúria döntésére: „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?”

Lemondott a Pegasust gyártó cég vezérigazgatója

Nagy a jövés-menés: mindössze három hónapig dolgozott az NSO-nál, és két héttel ezelőtt jelentették be, hogy ő veszi át a társalapító, a céget hosszú időn át vezető Shalev Hulio helyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.