2021. november 19., péntek

VLAGYIMIR PUTYIN BARÁTSÁGRENDDEL TÜNTETTE KI SZIJJÁRTÓ PÉTERT – LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2021.11.19.


Same is in russian


Itt elolvasható oroszul.


A bíróság szerint nyilvánosságra kell hozni a visszatartott kórházi járványadatokat

A kormányinfón tegnap Gulyás a szombathelyi polgármestert cinkelte, aki információhoz szeretett volna jutni a helyi kórháztól… Gulyás szerint Hende Csaba a példakép, aki ahelyett, hogy mitugrászkodna, beállt önkéntes ápolónak.

Németországban a kórházak leterheltsége alapján szigorítanak

A korlátozások szigorításának, javuló járványhelyzet esetén lazításának, alapja az úgynevezett hospitalizációs ráta, amely azt mutatja meg, hogy a megelőző hét napon százezer lakosonként mennyien kerültek kórházba az új típusú koronavírus okozta betegséggel.

Miért fertőződik meg több magyar oltott, mint amerikai?


A friss adatok sincsenek vakcinatípusokra lebontva, de a fentiek alapján az alacsonyabb magyarországi vakcinahatékonyság oka a többi oltóanyag gyengébb teljesítményében keresendő. Nagy szükség lenne arra, hogy vakcinatípusokra lebontva is megismerhetők legyenek a magyarországi adatok, szakmailag értelmezhető módon.

Mandátumok sorsa dőlhet el azzal a kiskapuval, amit most a kormány kinyitott

Járványban a választást is halaszhatják, de aligha fogják.

Egymilliót fizettek egy olyan képzésért, amire nincs is engedélye a Testnevelési Egyetemnek


Mindez különösen ironikus attól az egyetemtől, ahol úgy lett rektor Mocsai Lajos kézilabdaedző, hogy egy törvénymódosításnak köszönhetően doktori fokozatra sem volt szüksége ehhez, elég volt egy olimpiai érem.

Mészáros Lőrinc 416 ezer forintos Louis Vuitton bakancsban és testhezálló bőrdzsekiben adott át egy terepjáró mentőautót

“Mészáros Lőrinc kezet fogott a mentőkkel”. “Mészáros Lőrinc még a mentőkutyákkal is barátkozott”.

Semjén Zsolt mossa kezeit a Kövér László kabinetfőnöke által használt villa kapcsán

Kocsis-Cake Olivio többek közt arra volt kíváncsi a házelnöknél, összeegyeztethetőnek tartja-e a nemzetpolitikai célkitűzésekkel azt, ha az erre szánt pénzekből saját és baráti használatra villát vásárolnak a kormányhoz igen közel álló körök.

Mostantól online is kitölthető a “Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay!” petíció

Hollik szerint Márki-Zay Péter lebontaná a határkerítést. Úgy tűnik, a fideszes politikusnak elkerülte figyelmét, hogy Márki-Zay Péter épp csütörtökön a röszkei határállomáson járt, ahol kijelentette, hogy a határkerítés egy kormányváltás esetén is marad.

A magyar állami média vezetői BBC-sztenderdeket követő magyar közmédiáról beszéltek az ENSZ jelentéstevőjének

Irene Khan, a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának védelmével foglalkozó ENSZ különleges jelentéstevő bizonyára volt olyan udvarias, és nem röhögte el magát…

Megfosztották mentelmi jogától Sebastian Kurz volt osztrák kancellárt


A mentelmi jog elvételét az Osztrák Néppárt (ÖVP) és maga Sebastian Kurz is támogatta arra hivatkozva, a vádakat a lehető leggyorsabban tisztázhassák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.