2021. december 13., hétfő

HOGYAN SEGÍTSÜK ORBÁN VIKTORT?

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2021.12.12.


"A Telex írása szerint Pálinkás József ÚVP-je és Gémesi György Új Kezdete mellett a Fidesz, a KDNP, az MDF és az SZDSZ korábbi ismert arcai csatlakozhatnak az ellenzéki miniszeterelnök-jelölt új konzervatív jobbközép pártjához" – írja a 444.hu.
Örül az Orbánt világgá küldeni akaró állampolgár, kis szíve hevesebben dobog, az aktivista, aki hetekig állt az utcán és tűrte az ilyesmivel járó kellemetlenségeket és büszke volt teljesítményére most úszik a boldogságban, hiszen a jó eredményért Márki-Zay új pártjának tömegeivel együtt vívták meg küzdelmüket az utcán!
De az is lehet, hogy mégsem, lehet, most azt gondolják, hogy bohócot csináltak belőlük és velük kapartatták ki a tűzből a forró gesztenyét egy noname versenyző számára.
Aki mellesleg ugyanolyan csinált gigász, mint amilyen Róna Péter volt, azzal a differenciával, hogy a királycsinálóknak akkortájt még maradtak erkölcsi skrupulusaik és Róna Péter is más klasszisú versenyző volt, neki vannak gátlásai és van erkölcsi tartása.
Nem most van talán az ideje, hogy elkezdjünk az után nyomozni, hogy honnan és milyen háttér támogatásával és szervezésében került elő százezres nagyságrendű új tömeg, mely lehetővé tette, hogy szerencsétlen Karácsonyból karácsonyra ostoba bábú benyomását keltő balekot farigcsáljanak,
de hogy egy ilyen akció szervezés nélkül is menne, azt csak a nagyonhülyék hihetik el.
De spongyát reá, a cél az első, küldjük először világgá Übü királyt, aztán állítsuk helyre a jogállamot, utána meg indulhat a valódi politikai harc a trónfosztók között.
Félreértés ne essék, ma is ez a cél és ez a menetrend, csakhát - sajnos - nem mindenki véli ezt így, és ez bizony nagy baj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.