2022. január 27., csütörtök

VIGYÁZZUNK HADHÁZYRA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2022.01.27.


Többször elmeséltem már – de nem árt megismételni – a Ferencváros futballcsapata legendás edzőjének, Dalnoki Jenőnek hajdani nyilatkozatát kőkemény védőjéről, miszerint tizenegy Vépivel végigverné a világot. Hasonképp vélekedünk magunk is Hadházy Ákosról, aki monomániás alapossággal, és kérlelhetetlen rendszerességgel számol be a Fidesz korrupcióiról, következésképp meggyőződésünk, ha az ellenzék csupa Hadházyból állna, egészen másképp festenének a dolgok a vidékünkön. Hogy inkább nyerhető lenne így a tavasz vagy sem, az nem egészen bizonyos, de a lelkiismerete mindenkinek patyolatos lenne.

Ilyen szemszögből, és a tavaszhoz mindinkább közeledvén pedig szinte törvényszerű, hogy Orbán sajtója le akarja járatni, és egészen elképesztő történeteket talál ki róla. Nemrégiben családon belüli erőszakkal vádolták meg, legutóbb kurvázással, de úgy tálalva, hogy előadattak egy sztorit egy nővel azzal a megjegyzéssel, lehet, hogy bűzlik a történet, és amúgy is, maga az olvasó-néző hozza meg az ítéletet Hadházy bűnösségéről vagy bűntelenségéről. Szinte már a szájunkba rágják a médiabirodalom sajtótermékei, nekik csak az a dolguk, hogy a mocsok magvait elvessék, viszont ebben következetesek. Sorban mindegyik vette át a sztorit, hogy a lufi jó nagy legyen.

Hadházy is nyilatkozott erről, miszerint ugyan feljelent, de annak értelme sok nincs, mert ezek a nyomdaipari termékek a helyreigazítást nem közlik, azzal pedig semmire sem megy, ha pár év múlva megítélnek neki százezer forintot, mint ahogyan arra is emlékezhetünk Bayer is hogyan szórakozott az ötforintosaival. Az a megállapítás, mint ahogyan már sokszor is, hogy a Fidesz, holdudvara és a sajtója azt csinál, amit csak akar, nincsen olyan törvénye Istennek és embernek, amit büntetlenül meg ne szeghetnének, és ezt meg is teszik mindenféle morális fékek nélkül. A züllés tehát teljes és tökéletes, nehezen hihető, hogy lejjebb vezet út...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.