2022. február 6., vasárnap

A G-NAP HETEDIK ÉVFORDULÓJÁN

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2022.02.06.


Ma hét éve, 2015. február 6-án, Simicska Lajos gecinek nevezte Orbán Viktort. Nem négyszemközt, nem is egy baráti társaságban mondta ezt a miniszterelnök volt barátja és harcostársa, hanem egy újságírónak nyilatkozta. Az azóta a közéletből visszavonult, és a hírek szerint kecsketenyésztéssel foglalkozó Simicskát az hozta ki ennyire a sodrából, hogy Orbán közölte vele: megveteti az orosz Roszatommal az RTL Klubot.


Akkor ti most Simicskának drukkoltok? Ezt kérdezte tőlem nem sokkal a G-nap után valaki a Facebookon. Amit erre akkor válaszoltam, szigorúan a saját véleményem. Lehet velem egyetérteni.

Szóval, személy szerint én soha nem drukkoltam Simicskának. Ha muszáj volna Orbán és Simicska közül választani, akkor azt mondanám, hogy én a jogállamnak drukkolok. A szólásszabadságnak, egy normális országnak. Mert jól tudom, hogy Simicska ugyanolyan gengszter, mint Orbán. Ő találta ki ezt a mostani rendszert. Neki jutott az eszébe, hogyan lehet pénzt csinálni az államtól kapott Fidesz székházból, és betalicskázni Orbán papa bányájába. Hogy miként lehet külföldi vendégmunkásoktól ellopott útlevelek segítségével, köztartozásos cégeket vásárolva, sok pénzt lenyúlni. Ő találta ki mindazt, ami most van. Igaz, ma már Orbán működteti, ráadásul a kezdetekhez képest nagyüzemi módszerekkel...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.