2022. február 21., hétfő

A KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐKET TÁMOGATÓ ORBÁN-REZSIMNEK ÉS HOLDUDVARÁNAK EBBE BELE KELL BUKNIA! HA EZ NEM TÖRTÉNIK MEG, JOBB, HA HELYBEN SÜLLYED EL EZ AZ ORSZÁG!

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.02.21.


Félreértéseket elkerülendő, szeretném világossá tenni: nincs bennem indulat, egyszerűen a tényeket közlöm: a köztörvényes bűnözőket támogató Orbán-rezsimnek és holdudvarának ebbe bele kell buknia! Ha ez nem történik meg, jobb, ha helyben süllyed el ez az ország! Orbán, bűnöző kormányának, köztörvényes családtagjainak és haverjainak maffiafőnöke a legtipikusabb és a legförtelmesebb putyini módszerekkel élve rohanta le a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség intézményeit. Orbán ezzel átlépte a Rubicont, a zsidó-keresztény civilizáció erkölcsi minimumát, végleg átpozícionálva önmagát és kiszolgálóit a civilizáción kívüli szemétdombra. Mert senki ne gondolja, hogy ez az attak Orbán utasítása nélkül megtörténhetett volna. Semmi sem történik meg az ő hozzájárulása nélkül, s nincs az a hatóság, amely önmagától ezt végrehajtotta volna.
Gazemberek!
Az ellenzéknek pedig – amely, ki tudja, milyen taktikai megfontolásból, de akármilyenből is, hatalmas hibát követett el, amikor nem Iványi Gábort nevezte meg saját köztársasági elnök-jelöltjének – most kutya kötelessége mindent megtenni Iványi Gáborért, az egyházáért és legfőképp azokért, akik Iványiék gondoskodásának köszönhetik azt, hogy léteznek, hogy élnek, s hogy kaptak még egy esélyt attól az embertől, akit az országos rablólovagok Budai Várban pöffeszkedő főnöke és keresztapja ezekben a pillanatokban leradírozni készül.
S csak halkan kérdem: Orbán gyermekei, akiket egykor Iványi Gábor keresztelt meg, mert apjuk akkori érdeke ezt így kívánta, most ugyebár felemelik hangjukat? Vagy ők is nyakig betojtak apjuk önkényétől?
Édes hazám, ezeknek bukniuk kell, aztán szépen felelni minden gaztettükért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.