2022. február 6., vasárnap

ATTÓL, HOGY MEGSZÜNTETTÉK A NYOMOZÁST, A HIT GYÜLEKEZETE VAGYONA MÉG NÉMETH SÁNDORÉ MARADT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.02.05.


A propaganda természetrajzát tanulmányozóknak Magyarország egy paradicsom, de ezen belül is különleges csemegének számít a Hit Gyülekezete propagandagépezete, amelynek külön előnye az, hogy az archívumaiban fellelhetők azok a cikkek, amelyekben ugyanazok az emberek az ellenkezőjét írták, mint amit ma. Méghozzá ugyanazzal a manipulációs technikával és ugyanúgy az Isten nevében, aki a Hit Gyülekezete interpretációjában állandóan változik, tegnap, ma és mindörökké soha nem ugyanaz. Ha valaki azt hinné, hogy ezt már nem lehet fokozni, téved.

Ebből a termésből is kiemelkedik, amikor a gyülekezet saját meglopását ünnepli. A Hetek “A NAV és a Kúria előtt is felsült Bartus László” című cikke a műfaj klasszikusait megszégyenítő alkotás, amit vélhetően a világ propagandagyáraiban fognak tanítani. Például a kínai kommunista párt propagandaiskolájában, a China Media Group boszorkánykonyhájában, amelynek cikkeit a Hetek is közölte, a pénz mellett nyilván szakmai érdeklődésből, bár Morvay Péter, a Hartmann László fedőnevű volt III/III-as ügynökhöz képest a kínai kommunista propagandisták csupán elsőáldozók.

Az is egy propagandagyár mindennapi életének része, hogy a kínai kommunista párt elnökének újévi köszöntőjének közlése utáni botrány miatt a Hetekből törölték a korábbi kínai kommunista propagandacikkeket, ahogy a Hit Gyülekezete fotó- és videóarchívumában is olyan retusálás zajlik a nem kívánatos személyek eltüntetésére, amilyet a sztálini Szovjetunióban is megirigyeltek volna. A propagandagyárak kötelező tananyagának beillő mostani cikk alcímében például azt közlik, hogy Bartus László újságírónak “a könyve miatt bocsánatot kell kérnie Németh Sándortól”.

Aki csak címeket olvas, azt hiheti, hogy Bartus László Fesz lesz című 580 oldalas könyve valótlanságot tartalmaz Németh Sándorról, emiatt kell a szerzőnek bocsánatot kérnie. A Hetek sugalmazása szerint Németh Sándor ártatlan, mint a ma született bárány, és a könyvből semmi nem igaz. Ha a könyve miatt bocsánatot kell kérnie, hogy a könyv egésze hazudik, semmi nem igaz belőle, a Hit Gyülekezete vezető lelkészét alaptalan támadások érték. Németh Sándor ártatlan, de most győzött az igazság. Bartus egy ördög.

Nem sikerült az igazság minden részletét kibontani a cikk egészében sem, minderről az utolsó bekezdésben is csak annyit írtak, hogy “a napokban a Kúria is elmarasztalta Bartus László a Fesz lesz című könyvében elkövetett jogsértések miatt. A szerzőt jogerősen arra kötelezték, hogy a könyve valamennyi példányából távolítsa el a jogellenesen felhasznált képmásokat, valamint a Magyar Hang című lapban kérjen bocsánatot Németh Sándortól a jogsértések miatt.” Ez a kifinomult propaganda mesterműve, a csúsztatás és a hazugság magasiskolája...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.