2022. március 29., kedd

A KÜLÜGY HAGYTA, HOGY AZ OROSZOK OLVASGASSÁK A BELSŐ LEVELEZÉSÜKET – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2022.03.29.


A magyar diplomácia gyakorlatilag nyitott könyvvé vált Moszkva számára

A Direkt36 a magyar külügy elleni orosz titkosszolgálati műveletet és annak legalább egy évtizedre visszanyúló előzményeit, illetve a feltáró-elhárító intézkedések elégtelenségét a külügyes dokumentumok, illetve több mint harminc háttérbeszélgetés segítségével rekonstruálta.

Mire számíthatnak most a velünk élő orosz kémek?

Magyarország a háború kezdete óta eddig egyetlen orosz diplomatát sem utasított ki, ami arra utal, hogy bár az EU és a NATO tagjai vagyunk, de a többi kelet-európai állammal ellentétben a magyar kormány nem akar politikailag konfrontálódni Oroszországgal.

Kémbank Budapesten

Itt állunk az orosz-ukrán konfliktus kellős közepén, de hivatalos magyar szerv még nem nyilatkozott a pénzintézet jövőjéről.

Kitört a diplomáciai és kémbotrány

Oroszország kiutasított három, Szlovákia moszkvai nagykövetségen szolgálatot teljesítő diplomatát – jelentette a TASR szlovák hírügynökség a szlovák külügyminisztérium szóvivőjére hivatkozva hétfőn.

Lemondta a budapesti V4-es találkozót a cseh után a lengyel védelmi miniszter is

A Gazeta Wyborcza kormányzati forrásai a lépést azzal magyarázták, hogy Orbán Viktor a választások miatt nem akart kihátrálni Putyin mögül.

Orbánék lemondják a V4-es védelmi találkozót

Hacsak nem akarnak egyedül üldögélni egy k.hosszú asztalnál, nincs más választásuk. Ja, van. Vasárnap.

Nem cáfolja a bennfentes NER-cég, hogy letartóztatták a vezetőit

Közben, mintha semmi sem történt volna, a fideszes önkormányzat és más NER-érdekeltségek tovább foglalkoztatják a vállalkozást.

Ismét Orbán Viktor mellett agitálnak a TV2 műsorvezetői

Négy évvel ezelőtt gyakorlatilag ugyanígy kampányoltak Orbán Viktor és a Fidesz mellett, amiért akkor közel 3,5 millió forintos büntetést kaptak. Majd Mészáros (…) kifizeti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.