2022. március 15., kedd

EZ A HÁBORÚ NAGYON JÓL JÖTT A MAGYAR MINISZTERELNÖKNEK – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2022.03.15.


Orbán egyedül nyerné meg a választást

Egy ember áll egyedül és azt képzeli, hogy ő Magyarország. Lehet ezt diktatúrának nevezni, vagy autokráciának, netán téves helyzetértékelésnek, akár orvosi esetnek is

Budai Gyula kommentelői: Helga, Dalma és Áron

“Mondtam a csajoknak a szoliba hogy Budai Gyula régóta szimpatikus nekem!! Van benne valami csibészség is és végre valaki kiall a lopás ellen.”

Az SZFE után a Kossuth-díjat is megkapta Rátóti Zoltán

„Magyarország számára kivételesen értékes művészi pályafutása során a magyar és világirodalom legjelentősebb drámai szerepeiben nyújtott emlékezetes színpadi, valamint jelentős filmes alakításai elismeréseként.”

Tiborcz István megveszi a Diófa alapkezelőt

A Diófa Alapkezelő több mint 360 milliárd forintnyi vagyont kezel befektetési alapokban, valamint magánnyugdíjpénztárak, biztosító társaságok és egyéb intézményi befektetők számára nyújt vagyonkezelési szolgáltatásokat, és prémium vagyonkezelési szolgáltatással is foglalkozik.

Mindig akad egy MNB-s szál

Matolcsy Ádám baráti körének cégügyei.

Az ATV újságírója készíthet dokumentumfilm-sorozatot a Hungary Helps kormányzati programról

“Hogy a Nemzeti Filmintézet miért finanszírozza klasszikus kormányzati kommunikációs/propaganda termékek elkészítését, azt megkérdeztem tőlük, de a cikk közléséig nem érkezett válasz.” (Szily)

Németh Sándor szerint ki lehet mutatni az összefüggést a háború és a Pride között

A Hit Gyülekezete vezető lelkésze – aki egyben az ATV televíziócsatorna egyik tulajdonosa is – kifejtette gondolatait az ukrán-orosz háborúról is március 9-i, szerdai igehirdetésében…

Kolodko Mihály miniszoborral reagált a háborúra

Kolodkót nemcsak általánosságban, kárpátaljaiként érinti a háború, szülei és több rokona most is ott élnek a háborús agresszió sújtotta Ukrajnában.

Zelenszkij szerdán felszólal az amerikai kongresszus előtt

Az ukrán államfő a felszólalását várhatóan közép-európai idő szerint 14 órakor kezdi.

Kijevbe utazik a cseh, a lengyel és a szlovén miniszterelnök, hogy találkozzanak Zelenszkijjel

Az nem derül ki, hogy a politikusok hogyan utaznak, és hogy miként garantálják a biztonságukat az utazás során, illetve az oroszok által majdnem körbezárt és rendszeresen támadott ukrán fővárosban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.