2022. március 30., szerda

HALLGASS AZ ESZEDRE

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2022.03.30.


Hogy az oroszok valóban föltörték a Külügyminisztérium cuccosát, és vittek, amit értek, onnan tudható teljes bizonyossággal, hogy a fideszesek nem mentek el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére halaszthatatlan közfeladatra hivatkozva. Ez szokott lenni az ő beismerő vallomásuk, amit most is megtettek mindazok után, hogy Szijjártó az egész botrányt baloldali választási trükknek nevezte, ami szintén maga a lebukás. Mifelénk így mennek a dolgok, a miniszterelnök a kényelmetlen kérdésekre boldogkarácsonyt böffentéssel felel, amivel a választókat köpi arcon. A Fidesz a választókat tizenkét hosszú esztendeje turházza szemközt, akik amúgy nem is nagyon tudnak róla, mert nem számol be róla az emetykosut.

Ha és amennyiben pedig mégis megtudnák, hogy semmi közük ahhoz, mit művelnek azok az alakok, akiket ők szolgálatra küldtek a parlamentbe amúgy, hogyan szarják telibe az egész országot, akkor nagy többségükben eltelten lefetyelik a fekáliát, éltetik a Viktort, és pofán vágják az ellenzéket. Négy nap van a választásig hátra, és az események, amelyek fölforgatják az ember gyomrát, olyan ütemben követik egymást, hogy képtelenség róluk beszámolni, csak egy nagy, barna tónusú kép az egész, amitől permanensen görcsben áll az ember gyomra és öklendezik. A NER olyan berendezkedés, ami tizenkét éve teszi ezt velünk, a téma azóta naponta bőséges. Közelít a mocsokkal foglalkozó dolgozataim száma a háromezerhez, és csak a töredékét tudtam megírni a kívánatosnak.

Ma is, leülve a morfondírhoz a gép elé, mivel örvendeztessem meg az én nyájasaimat, egyszerűen képtelen volta választani a bőséges kínálatból, hogy épp Orbán böfögése, Varga J. nyüszítése, Mencezr kiábrándító dumája, Budai Gyula arcpirító hazugságai, Hoppál degeneráltsága etc., etc. legyen a kiválasztott. Mindegyikről kolumnákat lehetne értekezni, és még ez is csak a töredéke lenne annak, amit meg kellene énekelni, de ez a dilemma az én nyomorom, amit vasárnapig már föloldani nem lehet. Itt már, ezen a ponton észre és érvelésre idő és hely sincs, itt az érzelmek pattanós húrjain kell játszani, hogy az ember kifejezhesse a benne dúló óceánokat, és ezek segítségével egy esszenciáját adja annak, mi az, aminek vasárnap véget kell vetni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.