2022. március 16., szerda

HOPPÁL PÉTER FELESÉGÉNEK MUNKÁJÁT KERESI A VIZSGÁLÓBIZOTTSÁG, ELADÓ AZ MSZP IRODÁJA - AZ ÁTLÁTSZÓ VIDÉKI LAPSZEMLÉJE

ÁTLÁTSZÓ / VIDÉKI LAPSZEMLE
Szerző: KATUS ESZTER
2022.03.14.


7300.hu: 36 millióért most bárki megveheti a volt komlói MSZP irodát

Március másodika óta árulják a helyi MSZP irodáját 36 millió forintért. A 305 négyzetméteres ingatlanban 4 külön bejáratú kisebb iroda, egy nagyobb terem, kiszolgáló részek, konyhák és mellékhelyiség találhatók. A párt nem válaszolt az újság megkeresésére, így nem tudni, miért árusítják az ingatlant, és azt sem, ők voltak-e a tulajdonosok, vagy csak bérelték az irodát. A lap emlékeztetett: nyáron többen kiléptek az MSZP helyi szervezetéből, miután a szocialisták vezetése kizárta Szakács László képviselőjelöltet a pártból.

SzabadPécs.hu: Elég gyanús Hoppál Péter feleségének szerződése

A Szabad Pécs beszámolója szerint folytatódik az előző önkormányzati időszakkal kapcsolatos átvilágítások sora Pécsett. Ennek következtében újabb feljelentést tehet a pécsi városvezetés egyetértésével egy pécsi önkormányzati cég vezetője. A feljelentés ezúttal Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő feleségét érinti. A pécsi városháza közleménye szerint a vizsgálóbizottság nem kapott arra vonatkozó anyagokat, amelyek bizonyították volna Hoppál feleségének korábban elvégzett munkáját. Hoppál Péter viszont közölte, rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt pert indít.

Debreciner.hu: „Furta előre megy, nem hátra!” – üzeni a fideszes országgyűlési képviselő

Egy nap két utcát is átadott szalagvágással Vitányi István fideszes parlamenti képviselő. Furta egy 1200 lelkes település Biharban. „Közeledik a választások napja” – kommentálta az eseményt a lap.

Kecsup.hu: Molinókkal és beszédekkel tiltakoztak a Dobó körútra tervezett parkolóház ellen

A tiltakozó megmozdulást azért szervezték a helyiek, mert szerintük a térre tervezett többemeletes üzletház és parkolóház ellentétes a közgyűlés által elfogadott környezetvédelmi és közlekedési irányelvekkel, amik a zöldfelületek megóvását és növelését, a kiskörúton belül zéró emisszió-zóna kialakítását, a légszennyezés visszafogását, általában az emberközeli és élhető belvárost tűzi célul. A helyi tulajdonosok attól is tartanak, hogy ingatlanjaik érteke csökkenni fog a várható forgalomnövekedéstől és zajártalomtól – írja a Kecsup.hu.

Szegeder.hu: Elkezdődtek a gyálai Holt-Tisza rehabilitációjának munkálatai is

Közel 5 milliárd forint kormányzati forrásból megkezdődött a Holt-Tisza rehabilitációja. A holtág két részén is zajlik a munka: első körben a nádast és a partot fogják kitakarítani, aztán 2 hónapon belül megkezdődik a kármentesítés is. 2023 végére pedig teljesen megújul a Holt-Tisza – írta meg a lap Mihálffy Béla, Csongrád-Csanád megye 2-es számú választókörzetének országgyűlési képviselőjelöltjére hivatkozva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.