2022. március 13., vasárnap

JÓ LENNE VÉGRE VISSZÁBB VENNI AZ ÁROKÁSÁSBÓL, MERT AKKORÁRA MÉLYÜL, HOGY A VÁLASZTÁSOK KIMENETÉLTŐL FÜGGETLENÜL BELEZUHANUNK MAJD, MINDANNYIAN

FACEBOOK
Szerző: L.RITÓK NÓRA
2022.03.12.


Nehéz időket élünk… a háború most ural mindent, de itt van még a covid is, mert a járvány nem ér azzal véget, hogy nem kell már maszk, és itt van velünk minden olyan probléma, amiben élünk. Itt van a társadalmi leszakadás, itt van az oktatás helyzete, a pedagógussztrájk, itt van az egészségügyé is, az egyre hosszabb várólistákkal, az árak emelkedése, a benzinhiány, és persze itt van a választás, a végletekig kiélezett szembenállással, a gyűlöletkeltő és manipuláló kommunikációval.

Ha azon gondolkodom, vajon mi uralja ezt az egészet… azt kell mondanom, hogy a választások. Mert ebbe csatornázódik be minden, az aktuális, most feszítőbb kérdések is ennek a nagy játszmának az eszközeivé váltak és válnak. És ez olyan méltatlan, és olyan szomorú.

Mert akármi lesz április 3-a után, ezek a problémák itt lesznek, ezeket kezelni kell. Jó lenne végre visszább venni az árokásásból, mert akkorára mélyül, hogy a választások kimenetéltől függetlenül belezuhanunk majd, mindannyian.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.