2022. március 8., kedd

ROGÁN CECÍLIA EGY HÁROMEMELETNYI PARAVÁNNAL PRÓBÁLJA ELREJTENI TIHANYBAN, HOGY LÁBBAL TIPORJA A TÖRVÉNYEKET.

FACEBOOK
Szerző: HADHÁZY ÁKOS
2022.03.08.


Rogán Cecília egy háromemeletnyi paravánnal próbálja elrejteni Tihanyban, hogy lábbal tiporja a törvényeket. Hát, legalább szégyelli! A Balatonfelvidéki Nemzeti Park világörökségi védettségű részén vett ugyanis 143 millióért egy kis villát, amit most a földig (sőt, az alá) leromboltatott és újat épít helyébe. Teljesen törvénytelenül, engedély nélkül - ezt próbálta a gigantikus paravánnal eltitkolni.
A 444 korábban beszámolt az építkezésről, de a cikk írója számára nem volt egyértelmű, hogy van-e erre engedélye - a polgármester pedig nem volt rá hajlandó válaszolni. Nos, a helyiek szerint már az eredeti nyaraló is törvénytelenül épült, mert mezőgazdasági besorulású, 1900 nm nagyságú telken egyszerűen nem lett volna szabad építeni. Sokáig nem is kaphatott fennmaradási engedélyt az épület, ezért tudták nehezen értékesíteni. Szerintük a propagandaminiszter gyermekeinek anyja viszont ezt el tudta érni. Azonban ez azt jelenti, hogy CSAK FELÚJÍTANI szabad az épületet, ha lebontja, már nem építhetne a helyére újat.
Nos, ezt a kis problémát igyekezett R. Cecília az óriási paravánnal megoldani. Azt, hogy engedély nélkül építkezik, ottjártamkor megerősítette az építésvezető is. Amikor megkérdeztem, hogy van-e engedélyük, akkor határozottan azt állította, hogy van engedélyük FELÚJÍTÁSRA. A mostani és a korábbi képek szerint azonban felújításról szó sincsen, már a föld alatti szinten is teljesen új épület épül.
Április 3-án arról is szavazunk, hogy akarjuk-e, hogy a politikusok és feleségeik azt csináljanak, amit akarnak.
A képek között megtalálja a jelenlegi és a korábbi állapotokat is.
A 444 cikke a témában itt található:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.