2022. március 30., szerda

TERMÉSZETESEN A FIDESZ LEFÚJTA A NEMZETBIZTONSÁGI ÜLÉST – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2022.03.30.



Amúgy – a háborút kivéve – van ennél jelenleg fontosabb nemzetbiztonsági kockázat? Mer’hogy mind a négyüknek halaszthatatlan közfeladatai vannak…

Kampányhazugságnak tartja a magyar külügy, hogy az orosz kémek simán elolvashatták a leveleit

Vadai Ágnes (DK) arra szólította fel Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy hivatalból indítson eljárást az ügyben hazaárulás miatt.

Orosz kémközponttá vált Ausztria

Tucatnyi Putyin-kém tevénykedik Ausztriában. Ezzel kezdődik a keddi Österreich című napilap címlapja, de nincs egyetlen olyan osztrák sajtótermék sem, amely ne az Ausztriát behálózó orosz kémekkel foglalkozna.

Sorra tiltják ki az orosz diplomatákat az egyes országok

Írország, Belgium, Hollandia és Csehország is lépett tegnap.

Elszámoltatnák Vlagyimir Putyint és bandáját

Az Orbán-kormány megint sunyít és kimarad.

Feljelenti az Európai Bizottságnál a magyar közmédiát orosz propaganda terjesztése miatt a TASZ és a Political Capital

A magyar közmédia csatornái ugyanakkor továbbra is forrásként használják az orosz propagandát, máskor pedig kritika nélkül közlik az orosz dezinformációs üzeneteket. (Tanúsítjuk, látjuk az MTI-n.)

Végleg szakított a lengyel kormánypárt a Fidesszel

A lap azt írja, hetek óta egy sor jele volt annak, hogy elhidegült a magyar kormánypárt és a Jarosław Kaczyński vezette Jog és Igazságosság (PiS) viszonya. Nem magunkat akarjuk fényezni, de az elmúlt egy évben több alkalommal is feltettük a kérdést, hogy vajon most (vagyis abban a helyzetben) mi lesz az öribarátsággal… Ha nincs a háború, ezeket az ellentéteket elkenik, és vállt vállnak vetve cinkelik az EU-t. Ezért az elvtelenségért rühelli az emberek jó része a politikusokat.

Orbánnak sikerült kiszorítania Magyarországot a V4-együttműködésből

„Nagyon nagy blama” – röviden, de velősen így értékelte Balázs Péter, hogy elmarad a V4 budapesti honvédelmi miniszterei találkozó.

Kósának harangoztak…?

Esélylatolgatások.

Az online lejárató kampányok új csodafegyvere

A lejárató oldalakon néhány esetben látszik, hogy nem konkrét, személyes ellenszenv mozgatja őket egy-egy jelölt ellen, hanem egyértelműen a Fidesz malmára akarják hajtani a vizet, bárki is az ellenfél.

Orbánnak vitáznia kéne a választás hetében…

Nem fog. Az egyelő lenne a választási küzdelem feladásával. Ha látta valaki a szerbek videóját, meggyőződhet róla, csak a kezét figyeljék:

Egy új magyar közvélemény-kutatást szerint biztosan vezet az ellenzék

Nem hagyományos választási közvélemény-kutatásról van szó, nem a választás eredményét próbálták modellezni.

Budai Gyula Mama-komplexusa

Már egy hete csak Szabó Tímeára gondol.

Szabó Tímea mindeközben Bús Balázsra gondol

A Párbeszéd társelnöke, az ellenzéki óbudai képviselő-jelöltje arról beszélt egy, a Facebookra feltöltött videóban: hivatalos jegyzőkönyvek utalnak arra, hogy a Fidesz-KDNP-s Bús Balázs akkori óbudai polgármester, mostani képviselő-jelölt kenőpénzt fogadott el Vizoviczki László alvilági diszkókirálytól.

Sok százmilliárd forintos állami vagyont kaptak – még email-címük sincs

Gyakorlatilag elérhetetlen több, közérdekű feladatok ellátására létrehozott vagyonkezelő alapítvány, amelyeknek ezer milliárd forintnál is több állami vagyont adott át a kormány az elmúlt években. Voltak olyan szervezetek, amelyeket a bírósági bejegyzésében székhelyként szereplő címen sem találtunk meg, az oda küldött ajánlott levelek pedig visszajöttek. Többnek e-mail-címük és honlapjuk sincs, noha fontos feladatokat testált rájuk az állam.

A Kárász Róbert-féle alapítványnál landolt a fideszes önkormányzat több mint 250 milliós megbízása

Kárász nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy egy Megafon-rendezvényen vett részt és fotózkodott a jobboldali influencerekkel. Ez került ennyibe…???


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.