2022. március 10., csütörtök

TÜCSÖK KOMA HEFEDŰL

REZEDA
Szerző: Rezeda
2022.03.10.


Varga Judit igazságügyi miniszternek mostanában nem sok dolga lehet. A háború egy kicsit hátrébb tolta a jogállamisági cirkuszt, így a nacsaszonynak nem kell tűnődnie a definíción, amit állítólag sehol nem lel, viszont mégis azt állítja, hogy a NER az. Mégpedig hibátlanul. Ebben a magunk részéről ellentmondást látunk a logika oldaláról, de tizenkét év után tudjuk, hogy ilyesmit a Fidesz tájékán keresni nem kell, és akkor meggyógyul a mi lelkünk. Hogy Varga Judit mégis szóba kerül, az az, hogy nagy valószínűséggel a reá szakadt szabadsággal – hogy nem kell az Uniót teli pofával ócsárolni –, nem tud mit kezdeni, és társainak kampánybohócává szegődött.

A minap Franciaországból hazatérvén sem haza sietett, hogy a gyerekeknek segítsen a házi feladattal, hanem egyenest Németh Szilárdhoz ment Csepelre annak gasztronómiai zsenijét méltatni, az ellenzéket ekézni, és nem utolsósorban gyúrni egy kicsit. Furcsának találtuk és nem komilfónak, de az ember, ha meg nem is bocsát, de túllép dolgokon egy ennyit tud legyintéssel, nyugtázza, hogy ilyen, és megy minden tovább a maga jól kitaposott útján. A haverok rendületlenül lopnak, az ország pedig megy szarrá pántlikával a hajában. Varga Judit azonban továbbra sem az ország igazságügyi állapota felett őrködik, hanem szaladgál az országban.

Mindenféle másodosztályú kampányokra jár emelendő azok fényét, és nem is sejti, menyire röhejes. Most legutóbb Tállai Andrásnál járt Mezőkövesden, ahol a kampányesemény állítólag Bandi Só-vá vált – és ezen a ponton nem csodálkozunk a piros lett a paradicsom nem sárgán sem –, Varga Judit pedig hegedűvel emelte a rendezvény soha nem látott fényét. És még ez sem elég, mert hozzá tette a lehengerlő művészethez, hogy a baloldal nótáját húzták ott el a Bandival közösen. Kitetszik az örömködő Facebook bejegyzésből, hogy ezt a miniszter jópofának, ötletesnek és lazának gondolta, amivel karakánul ütöttek egyet az ellenzéken...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.