2022. április 12., kedd

AZ ÁRULÓ

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2022.04.10.


Kedves ábrázata van.
Jóindulatúnak és szelídnek tűnik, emellett jellemesnek, igazi zöldpolitikusnak, aki még a józan ésszel is szembebicajozik elvei érvényrejuttatása érdekében.
Nagy kár érte, hiszen országos politikusi pályája véget is ért, még mielőtt igazán elkezdődhetett volna.
Választott funkciójában sem túl sikeres, leginkább a pofozóbábú szerepét húzza magára, se ötlete, se vagánysága nincs.
Az ország legnagyobb adófizető közösségének választott vezetőjeként élete kerékpársávok felfestésében és a közúti forgalom akadályozásában teljesedik ki.
Fideszes rendezvényeken ő biztosítja a jókedvet, rengeteget röhöghetnek rajta.
Sopánkodásban verhetetlen, ha jellemezni szeretnénk, talán az "Orbán álma" szóösszetétellel adhatnánk vissza leghitelesebben szerepét.
Nem szívesen bírálta senki, hisz gyámoltalansága, ábrándos tekintete együttérzést váltott ki a női szavazók jelentős részéből, úgy vélték, lehet, hogy hibázik néha, de jószándékú.
És hát persze vékony, magas a jó kakas - mondja a népi bölcsesség, habár amelyik baromfiudvarban ő lenne a kakas, ott nemigen lehetne naposcsibére előfizetést felvenni.
De most végre segített nekünk megfejteni a Nagy Titkot: miért is lépett vissza a másik Nagy Jellemóriás javára az előválasztáson- ki nem találja senki: azért, hogy ne Dobrev Klára legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje Orbánnal szemben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.