2022. április 8., péntek

HADHÁZY: AZ ELLENZÉKI PÁRTOK AZONNAL VONJÁK VISSZA KÁDEREIKET A „KÖZSZOLGÁLATI KÖZALAPÍTVÁNY” KURATÓRIUMÁBÓL!

FACEBOOK
Szerző: HADHÁZY ÁKOS
2022.04.08.


Határozottan azt javaslom, hogy az ellenzéki pártok AZONNAL vonják vissza kádereiket a „Közszolgálati Közalapítvány” kuratóriumából. Ez az a szervezet, amelyik papíron a közmédiát felügyeli. Ha kicsit is komolyan gondoljuk, hogy nem akarjuk díszellenzékként legitimálni ezt a piszkos rendszert és meg akarunk küzdeni a propaganda ellen, akkor a három díszpintyet azonnal visszahívják a pártok. A DK-s Debreczeni József, a jobbikos Silhavy Máté és az MSZP-s Kránitz László természetesen semmit nem tehetett a mocskos propaganda ellen a kuratóriumban, hiszen kisebbségben vannak. Az ő – fizetett – állásuk egyetlen célja így éppen az, hogy a média demokratikus ellenőrzésének LÁTSZATÁT FENNTARTSA.
Eddig is vállalhatatlan volt, hogy ott voltak, de a következő napokban igazán létfontosságú, hogy kimondjuk: vége az áldemokráciának. És ezt nem szavakkal, hanem tettekkel kell jelezni. Pl a három pártkáder búcsúzzon el egy kamu állástól!
A díszpintyek nagyon szép fizetést kapnak. A közalapítvány honlapján teljesen törvénytelenül nincsen kint az üvegzseb törvény által előírt adatok legnagyobb része, de a törvény előírja, hogy a közigazgatási államtitkári illetmény 22 százalékának megfelelő tiszteletdíj (ez most legalább 385 ezer forint havonta) és ennek felével egyenlő költségtérítés illeti meg őket.
A kuratórium amúgy még nagyobb szégyen, ha tudjuk: az elnöke Balogh László volt MDF-es képviselő, AKINEK SEMMILYEN DIPLOMÁJA NINCSEN, a legmagasabb végzettsége mezőgazdasági szakmunkásképző. A médiához pedig annyi köze volt, hogy a szegedi tévében kameramanként dolgozott.
A díszkáderek beküldéséről korábban volt egy apró, elkent vita az ellenzékben. A Mércének akkor Silhay azzal védte a fizetését, hogy majd nagyon harcolni fog és minden anomáliára felhívja a figyelmet, attól nagyon jó lesz nekünk. https://merce.hu/.../ujabb-evekre-megy-szelmalomharcba.../
Nos, biztosan küzdöttek, mint egy oroszlán, de a neten ennek egy Siklósi Beatrix kinevezését bíráló harcos közleményen kívül semmi nyoma sincs. És még ha lenne is: április 3. után végleg lejárt a közlemények ideje. Tettek kellenek, hogy a látszatdemokrácia fenntartásának a legkisebb látszatát is elkerüljük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.