2022. április 8., péntek

IGEN, NEM, NEMIGEN

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2022.04.08.


Varga Judit egyetlen közlendője a választás után annyi volt, hogy csupán az dőlt el, fiaink – esetleg lányaink – nem mennek háborúba, és gyermekeink meg lettek védve úgymond. Egy minimalista célkitűzés hamis interpretációja, amit az igazságügyi miniszter elibénk delirált, mert fiaink – netán lányaink – semmiképpen nem indultak volna a vérzivatarba, és senki nem is akarta lemetélni Orbán kis huszárainak fütyijét egyáltalán, sőt a kisleányok (mint leendő magyari édesanyák) sem lettek volna kényszerítve arra soha, hogy pajeszt és méteres szakállat növesszenek.

Ilyképp miniszterasszony közlésén, ha nem lenne cserepes az ajkunk, és nem csöpögne vértől karóba húzott lelkünk (a képet eladjuk egy kupa borért és hátlapogatásért Vörösmarty atyánknak), egyszóval, ha nem lenne rohadt szar a kedvünk, mosolyognánk jót, hogy a fülünkig érne a szájunk. Ilyesmi a fentiek miatt érthető okok miatt nem következik be, pedig a körülöttünk zúgó tébolyda immár kabaréjeleneteket kínál, ha elővesszük porosodó esztétikai ismereteinket, akkor tragédiába ojtott bohózatot, ismeretlen fajú színművet, ami az elcseszett életünk maga.

A választás eredménye az lett, ami, és a vele szinkronban zajló népszavazásé – amely kisdedjeink fütyijéről, puncijáról szólt –, szintén véget ért, mégpedig érvénytelenül. Innen nézvést Varga miniszterasszony ez irányú győzelmi jelentése hamisnak tűnik, a sörfoltos kocsmaasztalra könyökölve mondván: hazudik ez a némber, mint a vízfolyás, és ez az egyik. A másik, hogy a főnöke szerint, aki Orbán maga, az abban született népi döntést, miszerint megvédjük gyermekeinket (fütyi-punci), végre kell hajtani. Az nem zavarja doktorminiszter urat, hogy érvénytelenség okán végrehajtani nincs mit.

Egy fűszálat sem kell odébb rakni, harsogni pedig nem komilfó, de illemet ezek nem ismernek, ahogyan Istent és embert sem. És most, hogy elmeséltem a nyomorult éltünket, egy apró szösszenéssel kiszínezem, hogy miként folyik az ilyen szavazás minálunk, hogy hogyan irkálják a népek azt a nyomorult ikszet a papírra, amitől aztán választáskor a Fidesz mennybe megy már rend szerint. A népszavazások meg ugyan érvénytelenek, de az abból fakadó döntések végrehajtandók mégis, amitől az egész nyüves világ olyan lesz, mint az árnyképek a falon.

A komplett ország elképedve csodálkozott rá arra ugyanis, hogy egyik lankás falunkban, amely amúgy vérfideszes környék, szinte száz százalékban arra szavaztak a népek, hogy a gyermekvédelmi törvény rendelkezéseit ne hajtsák végre. Ergo, jóváhagyták mintegy a fütyimetélést, ami akkora trip, hogy az egész ország a csodájára is járt, kikiáltva a falut – a nevét kegyeleti okból nem említjük – az ország legliberálisabbjának, holott erről arrafelé nagy valószínűséggel az a meggyőződés, hogy az ilyesmit Soros fütyüli az ördög szájával, tehát maga a pokol...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.