2022. május 31., kedd

AZ UKRÁNOK AKKOR TENNÉK JÓL, HA CSATORNÁBA ÖNTENÉK ORBÁNÉK MISEBORÁT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.05.30.


A cinizmusnak, az embertelenségnek és a butaságnak is van határa, civilizált országokban. Magyarországon nincs. A Putyin-barát Orbán-rezsim miseborral támogatja Ukrajnát, ahol éhség van, ahol az életükért harcolnak, és ahol népirtás zajlik. Nőket erőszakolnak a “keresztény Oroszország” barbár katonái, kórházakat és óvodákat bombáznak, emberekre vadásznak, tömeggyilkosságokat követnek el. Magyarország a legkisebb támogatást és védelmet is megtagadja, az ukrán menekültek elkerülik az országot még tranzitországként is, mert nem gondoskodnak róluk rendesen.

Van mégis magyar támogatás. A keresztényfasiszta Magyarország, amely békepártiságnak nevezi az embertelen közönyt és a segítség megtagadását (amivel az oroszok háborúját támogatja), azt adja az ukránoknak, ami lényege: az aljas cinizmust, a képmutató mocsokságot, a szégyellni való gazemberséget, misebor formájában. S ezzel azt játsszák el, mintha ők segítenének, mintha nem lennének közömbösek, hanem a keresztényi szeretet vezetné őket, s mintha azt adnák, amire az ukránoknak ebben a helyzetben a legnagyobb szükségük van.

Lám, a békeszerető magyarok misebort küldenek. Hányni kell. A Biblia szerint mindenkinek azzal kell segíteni, amire a legnagyobb szüksége van. A megtámadott Ukrajnában ez nem a misebor, ahogy a menyasszonyi fátyol sem az, ennyi erővel küldhettek volna azt is.

Küldhetnének még utolsó kenetet is, mert nyilván abból sincs elég, mivel Orbán Viktor barátja, üzletfele és példaképe, Vlagyimir Putyin tömegsírokba gyilkolja az ukrán népet. A képmutatás világcsúcsa, Guiness-rekordja az a mocsokság, hogy még a bort is misebornak álcázva küldik, hogy magukat “jó keresztényeknek” mutassák, és hogy a szenvedő ukránok még csak meg se ihassák bánatukban, hanem csak szemforgatón ájtatoskodva. Még be se rúghatnak tőle, hogy feledjenek néhány percre. Mejegyezzük: a misebor általában a legrosszabb bor, ami másra nem is jó.

Ez is kifejezi ennek a vallásnak a képmutatását, hogy noha a hamis vallásukban a misebor “Jézus vérének” alapanyaga, de erre is csak a legsilányabb bort szánják, ami másra nem való. A jó bort nem pazarolják “Jézus vérére”. A hírek szerint a Magyar Katolikus Karitász gyűjtötte össze. Megnéznénk, hogy ki melyik borát adta. Azt írják, hogy az ukránok mellett becsületesen kiálló lengyelek szállítják majd Ukrajnába az ihatatlan szar magyar bort, a selejtet, mert a magyarok misebor szállítmánnyal sem mernek “beavatkozni” a háborúba. Még ezt is csak képmutatón tudják csinálni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.