2022. június 3., péntek

KIRILL “PÁTRIÁRKA” NEM KERESZTÉNY, ORBÁN EGY FASISZTA BŰNÖZŐT ÉS NÉPIRTÓ TERRORISTÁT VÉDETT MEG

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.06.02.


Orbán kizsarolta az Európai Uniótól, hogy egy ortodox keresztény pátriárkának álcázott szélhámost, köztörvényes bűnözőt, milliárdos csalót, volt KGB-ügynököt, háborús uszítót, az orosz népirtás ideológiai atyját és támogatóját, a “vallásszabadságra” hivatkozva kivegyék az uniós szankciós listáról. Nyilván így volt kényelmesebb és gyorsabb megszabadulni Orbán Viktor szemétkedésétől és vétójától, s elfogadni az újabb szankciót, ami ennél fontosabb csapást tartalmazott Putyin számára: a tengeren szállított orosz olaj európai embargóját. De ettől még tudják, hogy Orbán kicsoda.

Ez részben érthető, részben sajnálatos, mert zsaroló bűnözőknek terroristáknak elvből soha nem szabad engedni. Az orosz ortodox egyház feje, Vlagyimir Gundjajev, aki “Kirill pátriárka” néven áll egyháza élén, mindennek az ellentéte, ami kereszténynek mondható. Ez a szakállas sötét gazember a “szent háború”, az erőszak híveként, az állami terrorizmus ideológusa, támogatója, a muszlim hitszónokokhoz hasonló uszító, közveszélyes terrorista, aki mesés vagyont lopott össze, a teljes vagyonát 6-8 milliárd dollárra becsülik. Közönséges szélhámos világfi.

“Kirill” a keresztényfasizmus ideológusa, amely az orosz messianizmus legdurvább leágazása, amelynek lényege, hogy az oroszok nemzeti-faji alapon őrzik és védelmezik a “kereszténységet”, amit állami szinten a fasizmussal, nemzetközi szinten pedig nukleáris erővel és hatalommal kell megvédeni és terjeszteni, az egyéni jogok biztosítása által “elfajzott” Nyugattal szemben. A “Kirill” nevű szélhámos, bűnöző és fasiszta ideológus minden elmélete, minden megnyilvánulása ellentétes a Bibliával, Krisztussal és a kereszténységgel, ez az ember maga egy istenkáromlás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.