2022. június 29., szerda

VÁGVÖLGYI B. ANDRÁS: ERŐS HATALMI HARC DÚL A FERENCVÁROSI TESTÜLETBEN

MÉLYVÍZ / KLIKKTV
Riporter: NÉMETH PÉTER
2022.06.27.


A kérdés az, hogy megoldódik-e végre a ferencvárosi önkormányzat lapja körüli helyzet? Feltehetően igen, mivel van rá esély, hogy visszakerül a 9 című magazin menesztett főszerkesztője. Többek között erről is beszélt Vágvölgyi B. András Sebes György vendégeként a Klikk TV csütörtöki Mélyvíz című adásában.

„Derült égből villámcsapásként ért, hogy május 27-én az akkori ügyvezető Hagymási Zoltántól kaptam egy felmondólevelet, amit nem tudtam mire vélni.

Arra a felvetésre, hogy ki állt a döntés és Hagymási Zoltán háta mögött, a volt főszerkesztő válaszában jelezte, „nem tudok elvonatkoztatni az előző napi testületi üléstől, ahol egy fideszes képviselő arról beszélt, hogy az újságnak mindenféle problémái vannak, papírár emelkedés stb.(...) De azt is lehetett tudni, hogy nagyon szoros kapcsolatokat ápol a szocialista frakcióval is.”

„Egy erős hatalmi harc dúl a polgármester asszony és a különböző ellenzéki frakciók között, amit sajnálatosnak tartok.”

A végkimenetel Vágvölgyi B. szerint egy „többlépcsős történet. Elfogadott egy indítványt a képviselőtestület azzal kapcsolatban, hogy tartalomfejlesztési igazgató leszek a ferencvárosi médiacégnél. Ezt én azzal fogadtam el, hogy megtarthatom a 9 magazin főszerkesztői pozícióját.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.