2022. július 25., hétfő

ÍGY GONDOLKODIK AZ, AKI FAJOKRA OSZTJA FEL AZ EGYSÉGES FAJÚ EMBERISÉGET

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.07.25.


Utolsó megjegyzés a tusványosi őrjöngéshez

Egészen lenyűgöz az a történelmi és „történelmen túli” ostobaság, ahogy egyesek azt kezdték el bizonygatni, hogy ugyan már, Orbán a kevert fajú és a tiszta fajú teóriát kizárólag vagy legalábbis meghatározóan a muszlim világgal szemben alkalmazta, hiszen míg az Európába érkező muszlimok egy jelentős része ellenséges területnek, ellenséges világnak, ellenséges kulturális közegnek tekinti a zsidó-keresztény világot, s ezért támadnak ellene, addig a zsidóság sosem törekedett arra, hogy a saját képére átalakítsa a befogadó országot, épp ellenkezőleg: dolgozott annak fejlődésén, hozzájárult annak kultúrájához, civilizációjához.

Ez azért nagyon vicces, mert próbálták volna ugyanezek mindezt azoknak elmagyarázni, akik a fajelmélet megalkotóiként és alkalmazóiként meggyőződéssel vallották, hogy a kereszténységtől idegen zsidóság Európa bacilusa, féregként rágják szét az európai keresztény nemzetek testét, romlott nyelvükkel elcsúfítják a magyar nyelvet, összeesküvésen alapuló nemzetek fölötti háttérhatalmukkal azon vannak, hogy lerombolják a keresztény népek világát, tönkretegyék azt, gazdaságilag kiszipolyozzák, istengyilkos és kútmérgező nép, a kereszténység örök ellensége, gyermekgyilkosok, Júdás leszármazottai, a népeket nyomorba taszító extraprofit elkötelezettjei, nemzethez nem kötődő, örökké idegenszívűeknek megmaradó, erkölcsi és fizikai fertő, ezért a „zsidó szenny kiküszöbölendő”, s velük szemben a teljes tisztogatás végrehajtandó. És még hosszan sorolhatnám. Vagyis így gondolkodik az, aki fajokra osztja fel az egységes fajú emberiséget, ám a felosztásával szemben nincs helye racionális érvnek, vagy annak, hogy ezek vagy azok elmondják: de hiszen épp ellenkezőleg: mi egészen mások vagyunk, mint amiknek tetszenek gondolni minket.

És még valami: az egyik leghánytatóbb mondata a beteg elmének így hangzott: „az EU mindenkinek kötelezően csökkenteni akarja 15 százalékkal a gázfogyasztását. Nem látom, hogy hogy kényszerítik ki. Bár erre van német know-how... Régebbről, úgy értem...” Tévedés, ezt nem a németek kapták, hanem az egész civilizált világ: aki ezzel szórakozik, az tényleg kiírja magát ocsmány tahóságával a civilizált világból. Mit szólt volna a sportot szerető Orbán, ha egy német sportriporter azzal viccelődött volna, hogy a magyar úszósport azért olyan sikeres, mert volt magyar know-how, „régebbről, úgy értem”, amikor a magyarok sikeresen úsztattak a Dunában. (Ha nem lenne világos, vesd össze Zoltán Gábor Orgia c. művével.)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.