2022. augusztus 9., kedd

ITT MOST NEM A KORMÁMYVÁLTÁS A KÉRDÉS, HANEM A NYOMOR FELÉ KÖZELÍTŐ SZÁZEZREK SORSA!!!

FACEBOOK
Szerző: SCHILLING ÁRPÁD
2022.08.08.


Hölgyeim és Uraim, íme a magyar ellenzék hatékonysága a Parlamentben! A teljes magyar ellenzék (leszámítva a Fidesz fajvédő fióktagozatát) által kezdeményezett parlamenti ülés határozatképtelen volt, mert az ülést a kormánypárt bojkottálta. És ebben semmi meglepő nincs, ma már ez a természetes, ha tetszik, ha nem.
Hétszeres gázár, katásoknak annyi, lehet majd az erdőre járni fát lopni! Ellenzéki munka eredménye a Parlamentben = nulla. Tényleg nem lehetett ezt előre látni?! Tényleg nincs más mód, kifejezni, hogy tömeges lesz az elszegényedés? A Fidesz tagadni fog és bojkottálni. De mit tehetne az ellenzék?
Hogyan lehetne kifejezni a rengeteg jövőtől rettegő hangját? Hogyan lehetne a lehetetlen körülmények dacára valahogy mégis nyomást gyakorolni? Itt most nem a kormányváltás a kérdés, hanem a nyomor felé közelítő százezrek sorsa!!!
Jámbor András válasza:

Sokmindenért lehet kritizálni minket, de az ne a mi hibánk legyen, hogy a Fidesz bojkotálta egy válság közepén, hogy beszéljünk a Parlamentben az ország bajairól, a Fidesz megszorításairól.
Én tényleg nem értem miért nem jogos kritikát tolsz. Ez a parlamenti munkának a leválasztása és kiemelése pont így szerintem tök értelmetlen. A képviselői munkának meg pont elenyésző része a parlamenti, ellenben ez látszik. Pont ezért figyelsz te is erre. De ha pont ezért figyelünk erre, mert ez látszik miért az van tamadva ami még látszik?
Schilling Árpád viszontválasza:

András, ugye te is, én is, nyilván mindenki tudta, hogy nem fognak bemenni. Ugyanakkor a felvetett témák alapvetően fogják meghatározni az emberek életét. Valószínűsíthető, hogy óriási lesz az elszegényedés. Az ellenzék meghirdette, a Fidesz letojta. De mintha ez meglepte volna az ellenzéket, hiszen a megnyilvánulások arra vonatkoztak, hogy a Fideszt nem érdekli az emberek sorsa, nem jöttek el vitázni. Engem az háborít fel, hogy ez meglepetésként van tálalva. Láthatóan nem az volt, hogy mi meghirdetjük, ők letojják, és akkor jövünk mi. Hanem, mintha nem lett volna ennél több ötlet. Például most volt egy ellenzékinek nevezett tüntetés pár napja. Nem tudom, ki hirdette meg, de a nyilvánosságban ellenzékiként volt meghirdetve. Tehát nem az történt, hogy az ellenzék, mivel tudta, hogy mi fog történni, mondjuk az ülésről egyenes kimegy a térre, és ott várják az emberek, és égbekiáltó a botrány. Bizonyára sok ötlet van, hogy mit tegyetek ezzel, de én - mint egy egyszerű szavazó - nem látok többet, nem vagyok tájékoztatva. A Fideszt egymillió módon kritizáltam szóban és tettekkel, kb. 12 éve folyamatosan. Kb. semmi eredménnyel. Az ellenzéket azért kritizálom, mert ott talán még van, aki figyel. Például Te. Leírhatom, hogy az a szemét Fidesz nem ment be, de akkor akkora ökörnek mutatnám magam, amit még én is szégyellnék. Nem kritizálhatok valamit, ami ma már evidens. Én azt kritizálhatom, ami nem az. Az nem evidens, hogy az ellenzék naiv. Az ellenzék nem készült fel valamire, ami nyilvánvaló. Az ellenzék nem tudja kihasználni a Fidesz arcátlanságát. Az ellenzék nem tudja az elszegényedést máshogy kommunikálni. Nem tudja felhívni az emberek figyelmét, hogy ha nem tesznek valamit pl. az ellenzék mellé állva állnak ki a Kossuth térre, akkor bizony óriási córesz lesz. Az ellenzéket kritizálom, mert oda tartozom. Mert ha leszarnám, akkor nem írnék semmit. Nem szarom le, András! De azt sem értem, hogy mi a terv. Én nem akarok többet tudni, mint egy átlagpolgár. Pont annyit szeretnék tudni. És egy átlagpolgár sztem nem érzékel mást, minthogy a Parlamentben az ellenzék Orbán kottáját valósítja meg (nem abból játszik, csak azt valósítja meg). Mit várnál? Hogyam fejezzem ki az aggodalmamat? És még valami. András, amikor azt írom, hogy az "ellenzék", akkor én nem személyeket akarok sértegetni, hanem egy entitást akarok piszkálni, hátha. És engem az zavar a legjobban, amit előbb már kifejtettebb, hogy MIÉRT VAN AZ AZ ÉRZÉSÜNK, HOGY MINDEZ MEGLEPETT BENNETEKET, ÉS HA NEM LEPETT MEG, AKKOR MEG NEM VOLT B VERZIÓ. Vagy volt? Van? Kérlek, osszátok meg velünk valahogy!!!
...
ITT OLVASHATÓ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.