2022. augusztus 23., kedd

PELIKÁN JÓZSEF LETT A METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT ÚJ ELNÖKE, ELŐDJÉT A VIHAR SZABOTÁLÁSA MIATT INTERNÁLTÁK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: PELIKÁN JÓZSEF
2022.08.22.


Virág Árpád, a Technológiai és Ipari Minisztérium Kommunikációs Főosztályának vezetője sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Palkovics László technológiai és ipari miniszter azonnali hatállyal Pelikán Józsefet, a Vidám Park (az egykori Angol Park), a Narancskutató Intézet és a Fedett Uszoda volt igazgatóját az Országos Meteorológiai Szolgálat elnökének nevezte ki. Virág hangsúlyozta, hogy Pelikán elvtárs úr már több felelős poszton kiválóan teljesített, antikommunista elkötelezettségét pedig már a Dezső nevű disznó (Röfi nagyapja) tiltott levágásával bizonyította. Egyebek közt neki köszönhetjük a magyar narancsot, mondta, ami a Nemzeti Együttműködés Rendszerévé nőtte ki magát.

“Pelikán Józsefnek ezúttal a pontos viharelőrejelzések területén kell maradandót alkotnia, a nemzeti együttműködés rendszerének egy újabb fontos posztján kell őrt állnia” – jelentette ki Virág. A minisztérium kommunikációs főosztályának vezetője hozzátette, Pelikán elődjéről kiderült, hogy Brüsszel és Soros ügynöke, az anyja egyik barátnője egy olyan ember szeretője volt, aki az előző rendszerben kuláknak adta ki magát, hogy megtévessze a nemzeti kormányt. Bevallotta. “A meteorológus elnököt már internáltuk a testvéri Szovjetunióba Oroszországba” – közölte Virág Árpád.

A vezetőcserét az tette szükségessé, hogy a meteorológiai szolgálat Brüsszel által beépített és Soros által fizetett korábbi elnöke szabotázst követett el, amivel megakadályozta, hogy a mi bölcs vezérünk népe a rezsicsökkentés megőrzését, az infláció radikális csökkentését, az élelmiszerárak brutális leszállítását és az ingyen benzin korlátlan hozzáférését olyan tüzijátékkal ünnepelje meg, amibe beleremegett volna a hanyatló liberális világbirodalom. Brüsszelt elfogta a sárga irigység. A tüzijáték után kénytelen lett volna elismerni a vereségét, és átutalni a visszatartott pénzt.

Magyarország és a magyar nép ellenségei nem törődtek bele a nyilvánvaló vereségükbe, hanem ellentámadást indítottak. A meteorológiai szolgálat korábbi vezetője Brüsszel utasítására egy olyan időjáráselőrejelzést adott, hogy vihar lesz, emiatt az Operatív Törzs úgy döntött, hogy nem lehet a tüzijátékot megtartani. Soros György embere megtévesztette a legtapasztaltabb operatív vezetőket is, mert a “szakmaiság” ócska liberális trükkjére hivatkozott. “Az Operatív Törzset továbbképzésre rendeltük”, tette hozzá Virág Árpád, majd folytatta.

“Visszaéltek azzal, hogy Bástya elvtárs Viktor nem tartózkodott itthon, mert az Adriáról akarta nézni, ahogy az alacsonyabbrendű, kevertfajú nyugati világ megsemmisül a tüzijáték látványának súlya alatt. Ezt a tervet hiúsította meg a meteorológiai szolgálat brüsszeli ügynöke, amikor azt a hamis látszatot keltette, hogy vihar lesz. Ravasz terve elhitetéséhez még esőt is szerzett, hogy ne legyen gyanús, és mindenki bedőljön a hazugságának. Hiába adtuk ki körlevélben, hogy mindig az a gyanús, ami nem gyanús”, mondta Virág, aki ezután pontosan leírta a szabotázs formáját.

“Az áruló ezután gondoskodott arról, hogy ne legyen vihar, így az a hamis látszat keletkezett, hogy Magyarország nem tud tüzijátékot tartani (sem). Az elmaradt tüzijáték miatt a nemzetközi helyzet fokozódik. Már korábban jeleztük Pelikán Józsefnek, hogy egyszer kérni fogunk tőle valamit, ami most bekövetkezett. Kineveztük a Meteorológiai Szolgálat elnökének. Nem akarta elvállalni, de az élet nem habostorta” – egészítette ki Virág Árpád. Pelikán József Virágra nézve kijelentette, hogy “ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség. Nem ülhetünk mindig a babérokon”...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.