2022. augusztus 23., kedd

SZERETNÉM, HA LENNE TÉTJE A MONDATAIMNAK, DE AZT SEM AKAROM, HOGY GYŰLÖLETBEN ÉLJEK

TELEX
Szerző: PATAKFALVI DÓRA
2022.08.23.


Közel tíz éve, hogy itthon él, bár sokan máig azt hiszik, hogy Olaszországban. Ami érthető, Osvárt Andrea tényleg ott alapozta meg a karrierjét, és egy időben annyira ismert volt, hogy paparazzók követték a lakásáig. Aztán három, Amerikában töltött év után visszaköltözött a budapesti társasházába, ahol olyan állapotokat tapasztalt, hogy inkább a kezébe vette a felújítások menedzselését, és számvizsgáló bizottsági elnök lett. Hol voltak a legjobb szomszédjai, milyen konzekvenciákat vont le az áprilisi választásból, miért hagyott fel a producerkedéssel, és mit gondol a magyar politikai elit luxusban élő feleségeinek filozófiájáról?


Hány társasházi generálkivitelező száma van meg a telefonodban?

Nagyon soké, de sajnos azt kell hogy mondjam, a kilencven százalékuk megbízhatatlan. Pedig már beléptem a Megbízható kivitelezők Facebook-csoportba is, de vagy elnagyolt árajánlatokat kapok, vagy összevissza ígéreteket. Olyan vagyok, mint egy fejvadász, folyamatosan keresem a jó szakembereket.

Pedig némileg viccnek szántam a kérdést. Miért dolga ez egy számvizsgáló bizottsági elnöknek?

Egy olyan háznál, ahol ötven éve alig történt fejlesztés, ez szinte egy főállás. Most éppen pincerehabilitáció és kapufelújítás zajlik nálunk, nemrég festettük ki a lépcsőházat, korábban beázott a tető, és tavaly volt elektromos-, illetve gázhálózat-felújítás is. Ezekre a munkákra meg kellett teremteni a fedezetet, a kivitelezésre megtalálni a szakembereket, és az egészet elfogadtatni a lakókkal – ezt a közös képviselő nehezen tudta volna egyedül végigcsinálni. Mostanra olyan szorossá vált a munkakapcsolatunk, hogy a kedvencek között már a legelső helyen van a telefonomban, vagyis vele beszélek a legtöbbet...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.