2022. szeptember 13., kedd

HA A “MI HAZÁNK” ÍGY FOLYTATJA, ÚJABB ROMAGYILKOSSÁGOKAT KÉSZÍTHET ELŐ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2022.09.12.


A Vona Gábor vezette neonáci Jobbik készítette elő a romagyilkosságokat, amikor fenyegető meneteléseket tartottak romák lakta településeken. A történelem meglepően gyorsan ismétli önmagát. A “Mi Hazánk” nevű neonáci párt, amelynek nagy része a korábbi Jobbikból áll (onnan léptek ki), most pedig a Fidesz által felkarolt új neonáci pártot alkotják, közülük egyesek az egykori neonáci Jobbik politikusai voltak. Most ezek ott folytatják, ahol az egykori Jobbik abbahagyta.

A Fidesz éppen szétveri a néppártosodás útjára lépett Jobbikot, mert veszélyes volt rájuk nézve, helyettük felkarolta a Jobbikból kiszorult nácikat, akik tagadják és gúnyolják a holokausztot, nyíltan antiszemiták és rasszisták, igazi kőkemény nácik. A “romagyilkosságok” néven ismert sorozatgyilkosságokat ugyanennek a náci bandának a tagjai készítették elő, amikor a magát ma már kaserolni próbáló Vona Gábor vezetésével mentek a romák lakta településekre, meneteltek az utcáikon, és a legocsmányabb neonáci beszédeket tartották.

Ennek eredménye a romák elleni sorozatgyilkosság volt, amikor a szüleikkel együtt gyerekeket lőttek le, gyilkoltak meg. Akkor azért Vona Gábor és az akkori Jobbik, illetve azt a Jobbikot életre hívó Fidesz volt a felelős, ahogy most is Orbán fasiszta és náci pártja a felelős. Nyíregyházán megint a “cigánybűnözés” ellen tüntetetett a Fidesz náci szatellitpártja és a “Betyársereg” nevű náci rohamcsapata, amelyik ugyanaz, ami az egykori náci Jobbik partnere volt.

A megmozdulást az váltotta ki, hogy a Betyársereg helyi szabolcsi vezetőjét megkéselték egy szórakozóhelyen, ahol biztonsági őrként dolgozik. Ez tipikusan az a szakma, ahol ilyen előfordul, és az elkövető lehet bármilyen nemzetiségű és bőrszínű. Vannak keresztény fehér magyar késelők is, ilyenkor nem vonul fel a Betyársereg, hogy tiltakozzon a “magyarbűnözés” ellen. Esetenként, amit ők csinálnak, azt sem nevezik “magyarbűnözésnek”, holott annak éppen annyi köze van a magyarokhoz általában, mint egy roma késelőnek az egész cigány kisebbséghez...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.