2022. szeptember 26., hétfő

NOVÁK KATALINNAK, MAGYARORSZÁG ELNÖKÉNEK FIGYELMÉBE...

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.09.25.


Hamarosan kezdődik Ros hásáná, a zsidó újév, az 5783. esztendő.
Köszöntötte ebből az alkalomból a magyar zsidókat Orbán Viktor, s a mai napon Novák Katalin is köszöntötte a hazai zsidóságot, kétségtelenül szokatlan módon. Magyarország elnöke ugyanis épp most vasárnap tartotta fontosnak közzétenni a Facebookon, egy mosolygós és ölelkezős kép kíséretében, hogy találkozott Mel Gibsonnal, akit „amerikai Hazafi”-nak nevezett. (Így, nagy H-val!)
Nos, ez a Hazafi az egyik legközismertebb antiszemita, akit nem is antiszemitának, hanem egyenest zsidógyűlölőnek (Jew-hater, anti-semite is too mild!) neveznek sokan az USA-ban. Egy ízben, amikor egy színésznő zsidóságáról érdeklődött, ezt a kérdést tette fel az érintettnek: „You’re not an oven dodger, are you?” ("Csak nem te is egy kemenceszökevény vagy?") Amikor részegen vezette az autóját, s elkapták, a rendőrben zsidót gyanított, s ezt mondta: "Fucking Jews! The Jews are responsible for all the wars in the world!” ("Kib@szott zsidók! A zsidók a felelősek a világ összes háborújáért!”) Nem sorolom tovább, pedig szép nagy a lista, most csak utalnék minden idők egyik leghazugabb és legaljasabb filmjére, A passió c. produkcióra, amelynek elképesztő szakmai hibáit, nyelvi és történeti hazugságait most nem sorolom fel, csak emlékeztetek arra, hogy a zsidók ebben a filmben lelkes és szadista Krisztus-gyilkosokként jelennek meg, Mel Gibson által megismételve és új szintre emelve az egyik legrégibb, legaljasabb és legmasszívabb antijudaista-antiszemita vádat.
Ha Novák Katalin esetleg nem tudná, akkor elárulom neki, hogy a „keresztényüldözés” mellett napjaink legtöbb vallási alapú támadásának, brutális és gyilkos merényletének jelentős részben zsidók az áldozatai. Szociológiai és pszichológiai közhely, hogy ezekben a támadásokban és merényletekben mekkora háttérszerepük van a Mel Gibsonéhoz hasonló megnyilvánulásoknak.
És ha Novák Katalinnak ennyi nem elég, a családokért folyton-folyvást aggódó és a családot a társadalom alapsejtjének tekintő elnök asszonynak elárulom, hogy Mel Gibsont nem csak antiszemitaként, hanem a legundorítóbb nőgyűlölőként is szokás – méltán – emlegetni. A sok közül két elhíresült mondását is idézném, amelyeket a feleségének adresszált: “If you get raped by a pack of niggers, it’ll be your fault” ("Ha egy falka n@gger megerőszakol, az a te hibád lesz!”) A másik: “Shut the fuck up! You should just fucking smile, and blow me! ’Cause I deserve it!” ("Fogd be a pofádat! Csak mosolyogj, b@szd meg, és sz@pj le! Mert megérdemlem!”)
Nem tudom, hogy Novák Katalinnak valamelyik régebbi mondását ismételte-e meg, avagy kitalált-e valami újat a számára az amerikai Hazafi.
Novák Katalin e szép köszöntője után, idézve a Zóhárt – „Úgy lássa az ember magát és cselekedeteit, mintha az egész világ sorsa tőle függne, rajta múlna” – kívánok én is édes és kerek új évet, sáná tová!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.