2022. október 30., vasárnap

AMERIKÁNAK NINCS SE JOGA, SE LEHETŐSÉGE, HOGY UKRAJNÁRÓL TÁRGYALJON AZ OROSZOKKAL

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Amerikai Népszava
2022.10.29.


Hiába erőlködik Orbán és Szijjártó, Amerikának nincs se joga, se lehetősége Ukrajnáról tárgyalni az oroszokkal, és nem egyezhet meg Ukrajna feje fölött semmiben. Amerika nem háborús fél. Az orbáni propaganda hazugsága, hogy nem Ukrajna és Oroszország, hanem Amerika és Oroszország áll egymással szemben. Az amerikai-orosz tárgyalások szorgalmazása csapda is, igazolása a hazug konspirációs elméletnek, miszerint az amerikaiak provokálták ki a háborút, valójában ők állnak szemben az oroszokkal, Ukrajna pedig csak eszköz az amerikaiak kezében.

Ez egy tőrőlmetszett náci propaganda, annak az összeesküvéselméletnek a része, hogy a világban levő háborúkat Amerika, egész pontosan az amerikai kormány mögött álló zsidó “háttérhatalom” provokálja ki, hogy anyagi hasznot húzzon belőle. Ez egy évszázados náci konspirációs elmélet, hazug propaganda, amit az orosz háború elején Magyarország legnagyobb szégyenére már Orbán is elmondott, amivel Potyka bácsi, valamint a Jurta Színház nyilasai és hungaristái szintjére süllyedt. Ha Amerika kezdeményezne ilyen tárgyalást Putyinnal, azt bizonyítéknak tekintenék a konteóra.

Orbán Viktor és a náci alvilág szintjét elhagyva, le kell szögezni, hogy nem Amerika áll hadban Oroszországgal, hanem Ukrajna. A háborút nem a Nyugat és nem Amerika “provokálta” ki, hanem Oroszország indította, hogy Ukrajna területeit magához csatolja, Ukrajnát gyarmatosítsa és egy orosz bábkormányt ültessen az ukrán nép nyakára. Oroszország terjeszkedése áll a háború mögött, semmi más, mert Ukrajna túlságosan elválasztja Oroszországot Európától és azoktól a térségektől, amelyek felé, és amelyek rovására terjeszkedni akar.

Amerika és Nyugat-Európa (az Európai Unió) Ukrajnát azért támogatja, hogy Ukrajna megvédhesse önállóságát és függetlenségét a terrorista orosz állammal szemben, és megvédje magát is attól, hogy az oroszok egész Európát fenyegessék, ahogy Putyin azt a háború elején meglebegtette. Attól, hogy Amerika és az EU pénzzel, fegyverekkel és szankciókkal támogat egy független országot, amely a törvénytelenül behatoló ellenséggel szemben szabadságharcot folytat, még nem jelenti azt, hogy ők maguk lennének a háborús felek, és ők állnának szemben az oroszokkal.


Ez csak olyan mocskos propagandisták és náci bajkeverők beteg fejében fordul meg, mint Orbán és Szijjártó, akik a háborús bűnös, tömeggyilkos és népirtó oroszok mellett állnak, és mindent azért tesznek, hogy a hazugságaikat elhitessék, a nyugatiak éberségét kijátsszák, őket hazug szövegekkel leszereljék, és Oroszország előtt megnyissák az utat Ukrajna elfoglalása és Európa leuralása felé. Szerencsére, sem az EU, sem Amerika nem annyira ostoba, hogy ezen ne lásson át. Nem tartunk még ott, hogy a felcsúti törpe Móricka irányítsa a világpolitikát és a nagyhatalmakat.

Ami a valóságot illeti, Amerikának nincs joga és felhatalmazása Ukrajnáról tárgyalni az oroszokkal. Semmiféle megállapodásra nincs joga, és semmit nem dönthet el az oroszokkal az ukránok feje fölött. Ukrajna nem európai és nem amerikai gyarmat, mint ahogy az orosz és magyar náci propaganda terjeszti. Egyedül Ukrajnának van joga tárgyalni Ukrajnáról. Ha Amerikában változás lenne és Trump (vagy egy elmebeteg klónja) kerülne hatalomra, és megpróbálna az oroszokkal megegyezni Ukrajnáról, az nemcsak jogsértő, hanem érvénytelen is lenne, az ukránok nem fogadnák el.

Ezt pedig maguk az ukránok nyilvánítanák ki, akik nem engednék meg, hogy Trump a “béke” hazug jelszava alatt Ukrajna területeit és az ország fölötti tényleges uralmat átengedje az oroszoknak. Ha ezt Trump megtenné, az ukránok szembefordulnának Amerikával is, nem kellene ilyen áron az amerikai segítség sem nekik, és partizánháborút folytatnának az oroszokkal. Amíg egy kés van az ukránok kezében, addig nekik van fegyverük, és nem adják meg magukat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.