2022. október 24., hétfő

TOTÁLISAN ELSZABADULT ÜBÜ KIRÁLY

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.10.23.


Minden valószínűség szerint az elmúlt 32 év legalávalóbb és legszennyesebb mondata hangzott el a kordonok mögé rejtőző, rendőröktől és civilbe öltöztetett titkosrendőröktől védett, a tiltakozóktól gondosan elszigetelt, s a napok óta ügyködő fogdmegektől óvott miniszterelnök szájából. Miután előbb önmagának és kormányának totális alkalmatlanságát leplezendő, Budapest és a vidék közé újabb lövészárkot igyekezett ásni, Magyarország további dezintegrációjának pocsék szándékával, majd ezt követően a szokásosnál is gátlástalanabb és tudatlanabb történelemhamisításba fogott, végül azt mondta, hogy „ne törődjünk azokkal, akik hol árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek Magyarországra. Ott fogják végezni, ahol az elődeik.”
Brüsszeli magaslesről lövöldöznek – hangzik el október 23-án.
De kik az „elődeik”?
1956. október 25-én egy másik magaslesről lövöldöztek, akkor még nem a brüsszeliről, hanem a Földművelődésügyi Minisztérium tetejéről, ma már tudjuk, kicsodák, s azt is tudjuk, hogy néhány nappal később ugyanezeknek a kollégáik hol és hogyan végezték. Tehát a miniszterelnökkel egyet nem értők, vagyis a „brüsszeliták” épp olyanok, mint a Földművelési Minisztérium magasleséről lövöldözők, ám semmi gond, ott fogják végezni valamennyien, ahol az „elődeik”.
És csak ismétlésképpen: mindezt kordonoktól körülvéve, napok óta minden arra járót igazoltató, s még a hazatérőket is vegzáló rendőrök gyűrűjében.
A totálisan elszabadult Übü király.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.