2022. október 3., hétfő

VISSZAÉLHET-E A KORMÁNY AZ ADATAINKKAL? – HETES STÚDIÓ AJÁNLÓ

KLUBRÁDIÓ
Szerkesztő: CSERNYÁNSZKY JUDIT
2022.10.01.


Milyen adatokat fognak kiszedni belőlünk, visszaélhet a kormány az adatainkkal? Mit nem kell feltétlenül megmondani? És mi kötelező? – ezekről kérdeztük Mellár Tamást, parlamenti képviselőt, a KSH volt elnökét.

Zuhan a forint, miközben a térség valutái stabilak a miénkhez képest. Nem látni az infláció végét és vajon fenyeget-e államcsőd? – Békesi László volt pénzügyminisztertől vártunk erre választ.

Veszélyben Európa energiabiztonsága. De lesz-e elég gáz fűteni a zimankóban? S mit tudunk a mélytengeri gázvezeték szabotázsakciójáról? – A Corvinus Egyetem szakértői kerekasztal beszélgetésén járt Molnár Tamás.

Mi lesz a következménye az Ukrajnában tartott orosz referendumnak, amellyel területeket akar Putyin annektálni a Krím félszigethez hasonlóan? Mit szólnak Kijevben Orbán orosz politikájához? – erről beszélgetett Csernyánszky Judit Serhii Shapovalov ukrán elemzővel.

A műsor második órájában megbeszéltük a hét fontos eseményeit. Itt lesznek a stúdióban R. Kiss Kornélia, a Magyar Hang újságírója, Serdült Viktória a HVG-től, Bolgár György kollégánk, és természetesen a műsorvezető, Dési János.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.